Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase! Fostul lider PSD e de negăsit. Familia e îngrijorată

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea a plecat de acasă după ce un apropiat i-a arătat un filmuleț trucat cu Irina Tănasefoto: arhiva personală
Liviu Dragnea a plecat de acasă după ce un apropiat i-a arătat un filmuleț trucat cu Irina Tănasefoto: arhiva personală

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit! Când toată lumea aștepta anunțul nunții, fostul lider PSD a plecat pur și simplu de acasă. Surse din anturajul celor doi au declarat în exclusivitate pentru Click! că Liviu Dragnea s-a supărat foarte tare și nu a mai așteptat nici măcar o discuție lămuritoare cu Irina, după un prieten i-a prezentat un filmuleț trucat cu iubita tinerică. Acum, politicianul e de negăsit, iar familia sa e foarte îngrijorată.

Știrea momentului vine din zona politică! Surse demne de încredere au confirmat pentru Click! că Liviu Dragnea (59 de ani) și Irina Tănase (28 de ani) s-au despărțit.

Dacă în urmă cu mai puțin de două luni, fostul lider PSD vorbea despre nunta cu iubita tinerică, în prezent nimeni nu e sigur că va mai exista vreo nuntă. Cei doi se confruntă cu probleme serioase, după ce în relația lor a intervenit un apropiat al fostului lider PSD, care le pune bețe-n roate.

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi pentru Click!

Pentru că persoana care a intervenit în relația celor doi este foarte apropiată de Liviu Drgnea, acesta pare să se afle cu totul sub influența ei. ”Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat”, a mai spus sursa citată, pentru Click!

Se pare că Dragnea nici nu a mai așteptat să afle și versiunea Irinei despre imaginile cu pricina, i-a trimis doar un mesaj și a plecat, fără să spună unde.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a adăugat sursa Click!

Liviu Dragnea: ”Era asediată cu mesaje pe rețelele sociale”

După ce a fost eliberat din pușcărie, anul acesta, la 15 iulie, Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au mutat împreună în casa pe care tânăra a cumpărat-o cât timp iubitul ei a fost după gratii.

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare pe 15 iulie, după ce a executat doi ani și două luni din condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la mijlocul lunii octombrie, Liviu Dragnea a vorbit despre mult așteptata nuntă cu Irina. „Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem. Copii îmi doresc oricând. A suferit mult, ca și toată familia mea”, a declarat Dragnea, la Kanal D.

Irina Tănase a plâns când a aflat că Dragnea va fi eliberat

Fericită că-și vede în sfârșit iubitul acasă, Irina Tănase a declarat, în iulie, că a plâns la aflarea veștii că Liviu Dragnea va fi eliberat din închisoare. ”În sfârșit justiția începe să ne ia și pe noi în seamă. Mergem acasă, asta vom face. Nu avem nici un plan momentan. Ne vom întâlni cu copiii lui și cu prietenii noștri. Nu avem deocamdată alte planuri. Nu știu. Vă pot spune despre planurile mele: vreau să-mi dezvolt biroul de mediator și vreau să termin facultatea pentru a deveni avocat”. 

Întrebată cum a primit vestea eliberării iubitului ei, Irina a răspuns scurt, dar foarte sincer: „Eram cu prietenii în curte. Ne-am bucurat foarte mult. Am început să plâng”.

Citește și:

Liviu Dragnea i-a pus bodyguard iubitei sexy. Uite cum i-am surprins pe cei doi!

Cum s-au cunoscut Liviu Dragnea și Irina Tănase

Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase pe vremea când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi. La 1 octombrie 2013, Irina Tănase s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, decizie care avea să-i schimbe radical viața. Două luni și jumătate mai târziu, conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, tânăra își petrecea sărbătorile de iarnă în Brazilia alături de șeful ei. Cum Dragnea era încă un bărbat însurat, cei doi au ajuns separat în Brazilia, Irina fiind însoțită de Mugurel Gheorghiaș, colaboratorul lui Dragnea. După divorțul de Bombonica, în 2015, fostul lider PSD a început să se afișeze cu Irina.

Inițial, în presă au apărut informații cum că Irina l-ar fi înșelat pe fostul lider PSD. În peisaj ar fi intrat fostul iubit al Irinei, acum om așezat la casa lui, potrivit surselor Cancan. Acest scenariu este însă contrazis de sursa Click!

Citește și:

Imagini cu Liviu Dragnea la ieșirea din pușcărie. Iubita Irina Tănase l-a ținut de mână tot timpul

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net