Ce spune Liviu Dragnea despre nunta cu Irina Tănase: «Este o fată pe care o iubesc, în acești ani a stat stăpână pe ea»

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea și iubita lui, Irina Tănasefoto: Facebook
Liviu Dragnea și iubita lui, Irina Tănasefoto: Facebook

Liviu Dragnea (58 de ani) a ieșit din închisoare în luna iulie, iar de atunci toată lumea așteaptă ca fostul lider PSD să anunțe nunta cu Irina Tănase, iubita care l-a așteptat fidelă, acasă, timp de doi ani. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, fostul lider PSD a spus totul despre relația sa cu iubita mai tinerică, când anume va fi marea nuntă și ce planuri au cei doi îndrăgostiți.

Mai mult, în premieră, Liviu Dragnea a dezvăluit ce relație are actuala sa iubită, Irina, cu fosta lui soție, Bombonica Prodan. Aceasta nu a venit nici măcar la nunta fiului lor, se pare pentru a nu da nas în nas cu Irina.

„Nu sunt chiriaș! În casă este un singur cocoș!”

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare pe 15 iulie, după ce a executat 2 ani și două luni din condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Deși inițial a fost condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare, în mai 2019, fostul lider PSD a executat mai mult de jumătate din pedeapsă și, în prezent, face eforturi uriașe pentru a-și reabilita imaginea. Fostul lider PSD vrea să intre din nou în politică și să se asigure că scapă de afecțiunile medicale. Tocmai de aceea a amânat și planurile de nuntă cu iubita sa, Irina Tănase (28 de ani), pe care nu a cerut-o încă de soție.


    Liviu Dragnea și Irina Tănase
Liviu Dragnea și Irina Tănase

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Liviu Dragnea a vorbit despre mult așteptata nuntă cu Irina. „Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem. Copii îmi doresc oricând. A suferit mult, ca și toată familia mea”, a declarat Dragnea, la Kanal D. Fostut lider PSD declara, recent, că a ajuns să fie întreținut de iubita sa după ce a ieșit din închisoare, în contextul în care averea acestuia a fost pusă sub sechestru. “Cum să-mi dea ea bani de buzunar? Punem banii împreună. Eu nu sunt chiriaș. În casă este un singur cocoș, cu tot respectul pentru doamne și domnișoare. Nu-i pot cere ei vreodată zece lei să mă duc să beau o bere. Așa ceva nu se poate!”, a mai precizat ex-liderul PSD.

De ce nu a venit fosta soție la nunta fiului? I-a interzis Irina?

Pe 26 august 2018, fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Gina Alexandru Tătulescu. La eveniment au fost invitați aproape 1.000 de oameni, printre care foarte multe nume importante din politica românească. Marea absentă de la eveniment a fost însă chiar mama mirelui, Bombonica Prodana. Ulterior, s-a zvonit că aceasta ar fi primit interzis să se prezinte la nuntă, pentru ca ex-liderul PSD să poate veni însoțit de Irina Tănase, actuala parteneră. „Nici vorbă să-i fi interzis. Nimeni nu ar fi putut face așa ceva. Cum să fi putut interveni cineva pe lista cu invitați a fiului meu? Eu am o relație bună cu fosta soție, Irina la fel, ne întâlnim săptămânal când mergem la Alexandria. Din ce știu, nu s-a simțit bine și nu a putut să vină. Era bolnavă. Așa mi-au zis fiul și fiica”, a dezvăluit Liviu Dragnea, la Kanal D.

Citește și:

Dragnea: "Nu câștig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina ca salariu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame"

Liviu Dragnea, întrebat dacă a dat ordin să fie bătuti oamenii la protestul din 10 august: "Eram la Neptun și beam vin"

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net