Imagini cu Liviu Dragnea la ieșirea din pușcărie. Iubita Irina Tănase l-a ținut de mână tot timpul

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea și Irina Tănase, la poarta Penitenciarului Rahovafoto: BLITZ
Liviu Dragnea și Irina Tănase, la poarta Penitenciarului Rahovafoto: BLITZ

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă de doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, și că se consideră deţinut politic. L-a așteptat iubita Irina Tănase, iar Click! are imagini de la fața locului.

Joi, 15 iulie, în ziua eliberării, Liviu Dragnea a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia fostului lider PSD. Îmbrăcată în alb, zâmbitoare, Irina Tănase și-a ținut mereu iubitul de mână, și i-a făcut "drum" printre jurnaliști. ”A fost o perioadă  doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Cea mai mare partea a populaţiei a înţeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat”, a afirmat el, potrivit News.ro.

”Este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. Eu mă consider deţinut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi se s-a cerut insistent să îmi recunosc vinovăţia, ceea ce eu nu am acceptat. Din păcate, nu există opoziție. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni”, a continuat Dragnea.

Liviu Dragnea despre PSD: ”Praf. Un partid fără personalitate”

El a mai precizat că va munci la firma fiului său. În ceea ce priveşte intrarea în politică, a afirmat că va face acest lucru dacă va găsi răspunsuri la două întrebări. ”Dacă mai am cu cine şi dacă mai am pentru cine”, a explicat Liviu Dragnea.Întrebat cum a găsit PSD, Dragnea a replicat: ”Praf. Un partid fără personalitate”. În opinia sa, dosarul său este o ruşine. ”Dar DNA ce a înţeles? Să îi ancheteze pe cei care jefuiesc ţara. Discutăm de un jaf generalizat. Asta trebuie să facă DNA”, consideră Dragnea. El a precizat că cel mai mult i-au lipsit copiii şi iubita sa, Irina. 

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de pușcărie în dosarul Angajărilor fictive

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul „Angajări fictive” la Protecţia Copilului Teleorman. Potrivit DNA, Dragnea a intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul Organizaţiei PSD Teleorman. În decembrie 2013, procurorii au înregistrat o sesizare din oficiu cu privire la faptul că Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, proceda la menţinerea ilegală în posturi a două angajate de la DGASPC Teleorman, Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Citește și:

Irina Tănase, prima reacție după eliberarea lui Liviu Dragnea: „Am plâns. Mergem acasă!”

Cine e și cu ce se ocupă iubita tânără a lui Liviu Dragnea. Unde era în ziua arestului?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net