Ion Iliescu rămâne internat la Spitalul Elias! Cum se mai simte fostul președinte al României

Ultima actualizare:

    Ion Iliescu se simte bine după operaţia de pericardită hemoragicăfoto: arhivă Click!
Ion Iliescu se simte bine după operaţia de pericardită hemoragicăfoto: arhivă Click!

Evoluția stării de sănătate a lui Ion Iliescu este favorabilă, însă medicii de la Spitalul Elias nu se grăbesc să îl externeze. Fostul președinte al României a fost mutat în salon la Cardiologie pentru tratamentul problemelor cardiace cronice de care suferă.

Medicii de la Spitalul Elias transmit că starea de sănătate a fostului șef al statului este lent favorabilă și nu este indicat să fie externat în perioada imediat următoare.

”Domnul Ion Iliescu a evoluat bine în weekend. Este la salon, la Cardiologie, dar va mai rămâne internat câteva zile în spital pentru tratamentul problemelor de fond cardiace pe care le are. Evoluția este favorabilă. A depășit momentul acut dar nu se pune problema externării deocamdată”, a explicat pentru Click! dr. Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Citeşte şi: Ion Iliescu rămâne internat la Elias. Ultimele informații despre starea fostului președinte

Ion Iliescu a fost internat pe 4 octombrie, după ce a acuzat o stare de rău. Se pare că motivul ar fi înrăutățirea problemelor cardiace ale fostului președinte, care a fost și în iunie la Spitalul Elias, pentru un control de rutină.  

„Domnul Ion Iliescu s-a prezentat astăzi (vineri n.r) la Spitalul Universitar de Urgență Elias pentru probleme cardiace mai vechi.  Investigațiile efectuate în urgență au confirmat existență unei suferințe, motiv pentru care s-a decis internarea în vederea tratamentului de specialitate”, a transmis unitatea medicală într-un comunicat de presă.  

Aceasta nu este prima internare a fostului preşedinte. La începutul lunii aprilie a făcut pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă şi a fost operat la Insitutul "Prof. C.C. Iliescu" din Capitală, Pe 31 mai a fost internat la Spitalul Elias, unde a ajuns cu febră foarte mare. Iliescu a suferit de-a lungul timpului operaţii la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, iar una dintre proceduri a fost realizată la Paris în anul 2007.

Fostul președinte al României Ion Iliescu s-a prezentat și în iunie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală pentru un control de rutină. Reprezentanții spitalului au precizat că fostul șef de stat nu a rămas internat.

Citeşte şi: Câte operaţii a suferit Ion Iliescu după ce au apărut problemele cardiace

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net