Ion Iliescu rămâne internat la Elias. Ultimele informații despre starea fostului președinte

ion-iliescu.jpg

Ion Iliescu a fost internat în spital
Citeste tot despre: 

Medicii au decis că Ion Iliescu va rămâne în continuare internat la spitalul Elias, unde a fost internat din cauza unor probleme cardiace. Evoluția stăriii de sănătate a fostului președinte este una bună.

„Evoluția stării de sănătate a lui Ion Iliescu este una ușor favorabilă. A făcut și câțiva pași, după ce vineri a stat numai în pat. Va rămâne în continuare aici, sub atenta observație a medicilor”, au declarat surse medicale, pentru Mediafax.

Ion Iliescu are probleme cu inima

Ion Iliescu a fost internat pe 4 octombrie, după ce a acuzat o stare de rău. Se pare că motivul ar fi înrăutățirea problemelor cardiace ale fostului președinte, care a fost și în iunie la Spitalul Elias, pentru un control de rutină. 

În aprilie, Iliescu a fost operat de ericardită lichidiană-tamponadă cardiacă, la spitalul CC. ILiescu din București. Acesta a mai fost operat la inimă în 2007 la Paris, fiindu-i montate câteva stenturi. 

Însă nu numai inima i-a făcut probleme preşedintelui onorific al PSD. O altă operaţie a suferit-o în anul 2012, când medicii de la Elias i-au cauterizat un polip apărut pe colon.

Loading...

Citește și

  • Ion Iliescu, fostul preşedinte al României, fotografie de la un congres PSD

    Ion Iliescu se află în perioada de refacere după operaţia făcută, luni, la Insitutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. C.C. Iliescu". Medicii de la Spitalul Elias, unde merge periodic, fostul preşedinte pentru control, au decis transferul de urgenţă la Spitalul C.C „Iliescu” după ce i-au pus diagnosticul pericardită lichidiană-tampondă cardiacă. Aceasta nu este însă singura intervenţie la inimă suferită de Ion Iliescu. Fostul preşedinte are montate mai multe stenturi.

  • Soţia fostului preşedinte, Ion Iliescu, Nina a fost operată zilele acestea la Spitalul Elias de către prof.dr. Mircea Beuran, medicul personal al familiei Iliescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1