Ion Iliescu a fost externat din spital. Fostul șef al statului continuă tratamentul la domiciliu

Ultima actualizare:

    Ion Iliescu a fost externat din spital Foto: Arhivă Click
Ion Iliescu a fost externat din spital Foto: Arhivă Click

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, a fost externat din spital, însă având în vedere problemele de sănătate cu care s-a confruntat, acesta va continua tratamentul la domiciliu.

Ion Iliescu a fost externat joi, 10 octombrie. Medicii de la spitalul Elias, acolo unde fostul președinte a avut parte de îngrijiri medicale, au precizat că Iliescu va continua tartamentul la domiciliu. În vârstă de 89 de ani, Iliescu a fost internat pe 4 octombrie din cauza unor probleme cardiace.

De asemenea, doctorii au explicat că fostul șef al statului va reveni la controale periodice, pentru a i se urmări astfel evoluția stării de sănătate. Ion Ililiescu a fost internat la Spitalul Elias din București în data de 4 octombrie, după ce a acuzat o stare de rău. Potrivit medicilor, este vorba despre problemele cardiace pe care Ion Iliescu le avea și care, cu timpul, s-au înrăutățit,   

„Evoluția este favorabilă, dar rămâne în spital în contextul problemelor cardiace cronice de care suferă domnul președinte. A depășit evenimentul de sâmbătă, evenimentul acut, rămân problemele mai vechi ale dânsului și momentan rămâne internat în spitalul Elias”, declara în data de 7 octombrie, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

„Domnul Ion Iliescu a fost externat astăzi din spital. Tratamentul va vontinua la domiciliu, conform recomandărilor medicale. Urmărirea evoluției va fi asigurată prin controalele periodice”, a spus joi manager spitalului, Dr. Mugur Ardelean. 

Ion Iliescu a avut în trecut probleme la inimă

La începutul lunii aprilie, fostul președinte a fost operat de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitalul CC. Iliescu din București. Ion Iliescu a mai fost operat la inimă, în 2007 la Paris, atunci când i-au fost montate stenturi.

„În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), președintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, au declarat inițial reprezentanții Spitalului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net