Interlopi din clanul Duduianu, săltați într-un dosar de tâlhărie și șantaj. Îi așteptau pe maneliști după cântări și le luau banii

politisti_perchezitii.jpg

masina de politie duba politisti mascati
FOTO: Arhivă Click!

Peste 100 de poliţişti au luat cu asalt, azi dimineață, locuințele mai multor membrii ai clanului Duduianu, într-un dosar de șantaj și tâlhărie. Printre victimele interlopilor se află și numele celebre ale unor cântăreți de manele.

Nu mai puțin de 13 persoane au fost luate pe sus de mascați, marți dimineață, și duse la audieri. Acuzațiile sunt de cămătărie, dar și de faptul că ar fi așteptat diverși maneliști după cântări, cerându-le taxă de protecție sau i-ar fi șantajat să cânte gratis la diverse evenimente personale. Printre victime s-ar număra cântăreți precum Nicolae Guță sau Florin Salam, scrie observatornews.ro.

La percheziții au participat peste 100 de polițiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijin al Inspectoratului General al Poliţiei Române. Au fost controlate 11 locuințe din Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman, 13 persoane fiind duse la audieri într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi şantaj, anunţă IGPR.

Persoanele vizate au fost duse la Serviciul Grupuri Infracţionale Violente.

Citește și:

Patru persoane din clanul Duduianu, săltate de mascaţi pentru şantaj

Liderul clanului Duduianu a murit după ce i s-a făcut rău în pușcărie

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Florin Salam atrage scandalurile ca un magnet. Celebrul cântăreţ de manele şi-a anulat participarea la o nuntă în Roşiori şi a stârnit un adevărat val de antipatii şi revoltă care a culminat chiar cu amenintăţi cu moartea. În toiul petrecerii, fratele mirelui a luat microfonul şi a făcut un anunţ şocant în care a spus că e dispus chiar să meargă după gratii numai ca să-l facă pe manelist să plătească pentru refuzul lui.

  • Liderul clanului mafiot Ghenosu a fost adus de la Londra, în februarie, flancat de mascați

    Prostituție, tâlhărie, furt calificat, clonare de carduri, cerșetorie. Cu asta se ocupau mulți dintre românii de etnie care au plecat peste granițe, iar Europa era terorizată. Dar s-au întors în țară, odată cu pandemia de coronavirus, astfel că surse din cadrul Poliției de Frontieră spun că au numărat la graniță peste 16.000 de romi. Doar în ziua de Paște, nu mai puțin de 30 de inși au fost săltați, după ce s-au bătut în stradă cu oamenii legii.