Liderul clanului Duduianu a murit după ce i s-a făcut rău în pușcărie

Ultima actualizare:

    Liderul clanului Duduianu, Ion Duduianu, a murit după ce i s-a făcut rău în pușcăriefoto: captură
Liderul clanului Duduianu, Ion Duduianu, a murit după ce i s-a făcut rău în pușcăriefoto: captură

Liderul clanului Duduianu, Ion Duduianu, a murit la Spitalul Orășenesc din Găești unde a fost transferat după ce a făcut infarct în Penitenciarul din Găești. Duduianu executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane.

Lui Ion Duduianu i s-a făcut rău luni seara, 2 octombrie, în jurul orei 21. “Unei persoane private de libertate i s-a făcut rău. A fost dusă cu Ambulanța la Spitalul Orășenesc Găești unde i s-au făcut manevre de resuscitare dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găești, Florin Ispas, citat de Mediafax.

Directorul Spitalului Găești, Cristina Seltea, a declarat că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară.

“El se știa cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept a intrat în stop cardiorespirator. O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Seltea.

Liderul clanului Duduianu, în pușcărie pentru trafic de persoane

Ion Duduianu executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane, iar săptămâna viitoare urma să intre în comisia de eliberare condiționată.

Clanul Duduianu este cunoscut pentru influența în sectorul 2 al Capitalei. Se ocupă de prostituţie, cămătărie, şantaj, trafic de droguri şi furturi din locuinţe. Atacurile cu săbii, topoare şi pistoale fac parte din arsenalul grupării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net