Imagini cu Elena Udrea şi Alina Bica din închisoarea din Costa Rica. Cum şi-au negociat eliberarea

Ultima actualizare:

    Elena Udrea şi Alina Bica, la consultări cu avocatul lor din Costa Ricafoto: captură video Antena 3
Elena Udrea şi Alina Bica, la consultări cu avocatul lor din Costa Ricafoto: captură video Antena 3

Elena Udrea a revenit în sânul familei, alături de fetiţa ei şi de iubitul Adrian Alexandrov, în ziua de Crăciun, dar în urmă cu mai bine de o lună, blonda era disperată să scape din închisoarea "Vilma Curling" din San Jose, Costa Rica, unde a fost dusă împreună cu buna ei prietenă Alina Bica. Cele două au fost ridicate de pe stradă de Interpol în începutul lunii octombrie, fiind date în urmărire internaţională după ce au primit condamnări definitive în România. Recent, au apărut primele imagini din închisoare cu cele două femei în timp ce îşi negoiciază eliberarea cu avocatul care le reprezintă.

Pozele sunt făcute în urmă cu ceva timp, când cele două românce se aflau în închisoarea din Costa Rica şi au fost prezentate la emisiunea lui Mihai Gâdea, "Sinteza Zilei" de la Antena 3. 

În imagini apare şi avocatul celor două. Bărbatul, care nu este român, se află între Alina Bica, aflată în stânga acestuia, şi Elena Udrea, şi are în faţă un laptop. Bica este cea care discută cu avocatul şi gesticulează, pentru că ea ştie limba spaniolă. Întâlnirea dintre cei trei are loc în curtea închisorii ”Vilma Curling”.

Elena Udrea şi Alina Bica, în timpul discuţiilor cu reprezentantul lor legal
Elena Udrea şi Alina Bica, în timpul discuţiilor cu reprezentantul lor legal

"Aici, de fapt, consultațiile cu apărătorul se fac pe o bancă, afară. Nu este ca la noi la vorbitor. Cele două vorbeau chiar în acel moment despre cererea de refugiu, care ar trebui să primească un răspuns mâine (marți, 29 ianuarie, n.r.)", a explicat gazda emisiunii. 

Elena Udrea şi Elena Bica au fost eliberate din închisoarea din Costa Rica pe 25 decembrie 2018, unde se aflau de la începutul lunii octombrie a anului trecut, după câteva ore de la decizia instanţei care a stabilit punerea lor în libertate. 

Elena Udrea şi Alina Bica, ridicate de pe stradă, în Costa Rica

Un clip cu arestarea celor două a apărut la scurt timp după cele două au fost ridicate de pe stradă în luna octormbrie.  Filmarea este făcută pe Calle 68 din San Jose. Acolo se pare că era locul preferat de fosta ministră pentru a-şi  savura cafeaua într-un Starbucks aflat peste drum de Estadio Nacional, cel mai mare stadion din Costa Rica. Cafeneaua se află la câteva sute de metri de locuința Elenei Udrea, dintr-un bloc de 15 etaje din cartierul de lux Nunciatura. Reținerea celor două românce date în urmărire internațională nu înseamnă neapărat și că ele vor fi extrădate. Între România și Costa Rica nu există tratat de extrădare. Totuși, statul din America Centrală este semnatar al unui acord internațional prin care acceptă să extrădeze cetățenii străini care au comis fapte de corupție.

Citeşte şi:

Iubitul Elenei Udrea face bani din proprietăţi de lux

Elena Udrea, postare emoționantă pe Facebook. S-a fotografiat cu fiica ei, Eva

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net