EXCLUSIV. Adevărul despre arestarea Elenei Udrea și a Alinei Bica

elena-udrea-arestata-in-san-jose-costa-rica-de-interpol-se-afla-pe-strada-impreuna-cu-iubitul-adrian-alexandrov-si-cu-fetita-de-doua-saptamani-eva.jpg

elena udrea a fost arestată în costa rica în timp ce se plimba pe strada cu iubitul ei adrian alexandrov și cu fiica lor, eva
Elena Udrea este arestată de Interpol pe stradă, în San Jose. Cu ea era iubitul ei, Adrian Alexandrov, care împingea căruciorul în care se afla fiica lor, Eva
Foto: diarioextra.com

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de Interpol, miercuri, în jurul orei 10.00, în cartierul Sabana Oste din San Jose, Costa Rica, chiar în apropierea blocului în care cele două locuiesc, din complexul rezidențial Nunciatura, scrie diarioextra.com.

Potrivit unui comunicat de presă al Agenției de Investigații Judiciare din Costa Rica, „după mai multe investigații, dar și zeci de ore de supraveghere și urmărire, în dimineața zilei de miercuri, apoi în după-amiaza aceleiași zile, au fost reținute două românce, ambele în vârstă de 44 de ani, căutate de autoritățile române. Una dintre femei, care se numește Udrea, a fost arestată în baza unei notificări roșii, emise de Interpol, pentru luare de mită și abuz de putere”.

elena-udrea-si-alina-bica-au-fostarestate-dupa-ce-au-iesit-din-cafenea-in-san-jose-costa-rica-alaturi-de-o-femeie-ies-din-cafenea.png

Elena Udrea si Alina Bica ies dintr-o cafenea din san Jose, Costa Rica. Ele au fost arestate de Interpol
Momentul în care Elena Udrea iese din cafenea, alături de Alina Bica și de o altă femeie
Foto: diarioextra.com

„Cea de-a doua femeie reținută se numește Bica, iar pe numele ei a fost emisă de către Interpol o notificare roșie pentru luare de mită și corupție”, se mai arată în comunicatul de presă al Agenției de Investigații Judiciare din Costa Rica.

Potrivit judiciarilor, citați de diarioextra.com, Udrea și Bica au fost reținute chiar în apropiere de blocul în care acestea locuiesc în Costa Rica, aflat în complexul rezidential Nunciatura.

În fotografii, se vede că Udrea și Bica au ieșit împreună dintr-o cafenea, când autoritățile au abordat-o, mai întâi, pe blondă. Cu ele se afla și iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, dar și fetița de doar două săptămâni a celor doi, Eva.

De asemenea, cu aceștia se mai afla încă o femeie, îmbrăcată într-o rochie roz. La un moment dat, aceasta și Bica s-au urcat într-un Mercedes și au plecat. După doar câteva ore, și Bica a fost reținută.

alina-bica-aretstata-in-san-jose-costa-rica-p-strada-se-urca-n-masina-un-mercedes-alaturi-de-o-femeie.jpg

Alina Bica a fost arestată în San Jose. Ea se urcă în mașină
Alina Bica se urcă într-un Mercedes, împreună cu femeia în rochie roz
Foto: diarioextra.com

În prezent, cele două se află într-o închisoare pentru femei din Costa Rica.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1