Gheorghe Dincă, declaraţie şoc: «Mişca un picior ca un spasm, nu m-am gândit să chem ambulanţa!»

caracal-gheorghe-dinca.jpg

Ghoerghe Dincă şi-a recunoscut crimele, dar anchetatorii încă mai caută cadavrele
foto: Arhivă

A tercut o lună de la dipariţia Alexandrei Măceşanu şi deşi Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o şi ulterior a ars-o în butoiul din curte, anchetatorii continuă să strângă probe pentru a-l acuza de crimă. Criminaliştii au ridicat 4.000- 5.000 de obiecte şi continuă verificările, care de luni vor avea loc în ineriorul casei. În tot acest timp, declaraţiile pe care Dincă le dă oamenilor legii continuă să şocheze.

Continuă verifiările în cazul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă este plimbat în continuare între penitenciar şi curtea casei sale, unde anchetatorii încearcă de o lună să pună cap la cap piesele acestui puzzle complicat. 

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a recunoscut că le-a ucis pe Alexdandra Măceșanu și e Luiza Melencu, dfar autorităţile încă le mai caută trupurile fetelor, existând suspiciuni că ar exista şi o a treia victimă. Mecanicul auto le-a luat pe fete la ocazie, iar de atunci nimeni nu a mai știut nimic de ele.

Pe data de 28 iulie, Gheorghe Dincă ar fi făcut declarații cutremurătoare legate de soarta pe care a avut-o Alexandra Măceșanu. El a povestit că a luat-o pe fata de 15 ani în mașină de pe marginea străzii, din comuna Dobrosloveni, acolo unde locuia cu familia,  și pe drum a întrebat-o dacă știe fete care întrețin relații intime pe bani.

Gheorghe Dincă a lovit-o cu puetre pe Alexandra când a găsit-o vorbind la telefon

La un moment dat, a lovit-o pe copilă și i-a luat telefonul, pe care l-a aruncat din mers. Fata a rămas cu capul rezemat de scaun. După ce a dus-o la el acasă, i-a dat o cafea. A doua zi, fata i-a dat un număr de telefon la care să sune și să le spună părinţilor că este la o prietenă. Ulterior copila a spus că se simte rău și l-a rugat pe Gheorghe Dincă să meargă să-i cumpere medicamente. Acesta a şi fost surprins de altfel de camerele de supraveghere în timp ce merge la o famacie. 

Ca să se asigure că Alexandra nu va fugi cât timp el este plecat, Dincă ar fi legat-o pe fată de mâini și de picioare și i-ar fi pus o bandă la ochi. Când s-a întors acasă, și-a dat seama că vorbise la telefon cu cineva şi a devenit agresiv.

"Am intrat în casă şi am deschis uşa şi am observat că fata se dezlegase de la pat şi umbla legată la picioare, având telefonul în mână”, a declarat Gheorghe Dincă. Alexandra Măceșanu a căzut lângă o masă, iar inculpatul a observat că fetei îi curgea sânge din nas și din ureche dreaptă. "Am observat că mişca un picior ca un spasm... m-am panicat şi nu m-am gândit să chem ambulanţa", ar fi povestit el. El a spus că ulterior i-a dat foc fetei într-un butoi din curte pentru a ascunde urmele.

 

 

Citeşte şi:

 

Crimele de la Caracal. Casa ororilor, scanată cu aparatură folosită la descoperirile arheologice

Crimele de la Caracal. Familia lui Gheorghe Dincă, audiată cu scandal 9 ore la DIICOT

 

Loading...
 
 

Citește și

  • gheorghe dinca

    Am intrat în a patra săptămână de cercetări la casa ororilor din Caracal, timp care s-a până acum s-a scurs în defavoarea anchetatorilor care nu au prea reuşit să pună cap la cap puzzle-ul crimelor de la Caracal. În tot acest timp, Gheorghe Dincă, principalul supect în acest caz, şi-a recunoscut faptele oribile, ba chiar a fost cuprins de remuşcări şi a cedat nervos în faţa oamenilor legii. Potrivit unor surse din anchetă, monstrul din Caracal a vrăsat câteva lacrimi şi a mărturisit că regretă ce a făcut.

  • gheorghe dinca la locul unde au fost gasite ramasite umane

    Informaţii-cheie pot afla anchetatorii marţi (6 august) după ce vor verifica cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul cimelor de la Caracal. Perchiziția informatică va avea loc în prezența lui Dincă și a avocatului acestuia. Între timp, bărbatul de 66 de ani, care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu, a fost readus în casa ororilor, acolo unde oamenii legii încă mai strâng probe care să-i dovedească vinovăţia.