Germania:Un român i-a tăiat gâtul iubitei și s-a plimbat cu ea în mașină pe autostradă zeci de kilometri

Ultima actualizare:

    Aurel Prodan și victima sa, Gheorghița FlorescuFOTO: bzi.ro
Aurel Prodan și victima sa, Gheorghița FlorescuFOTO: bzi.ro

Poveste de iubire cu final tragic! Un român care trăia în Germania i-a tăiat gâtul iubitei sale, tot româncă, apoi s-a plimbat cu cadavrul în mașină zeci de kilometri. Individul a mai ucis în trecut și a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

Originar din Huși, județul Vaslui, Aurel Adrian Prodan (46 de ani) nu s-a reabilitat după ce a fost condamnat pentru omor. Din pedeapsa de 6 ani de înmchisoare primită în urmă cu 8 ani, bărbatul a executat jumătate, iar acum a recidivat.

Pe 14 iulie 2021, pe o autostradă dintre localitățile Reichenau și Stuttgart din Germania, polițiștii l-au oprit în trafic pe Aurel Adrian Prodan. Ce au văzut în mașină i-a șocat: pe bancheta din spate era o femeie cu gâtul tăiat, iar șoferul sângera abundent tot din zona gâtului, după ce se automutilase. La scurt timp, bărbatul și-a pierdut cunoștința, el fiind preluat de un elicopter și transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, acum, starea de sănătate a individului este una stabilă, însă acesta nu poate vorbi, din cauza tăieturii de la gât, scrie bzi.ro.  

Criminalul și-a cunoscut victima pe Facebook    

Aurel Prodan și-a cunoscut victima, Gheorghița Florescu (49 ani), pe Facebook. Femeia era despărțită de soțul ei din România, urmând să divorțeze legal, și lucra în Spania, în agricultură. Însă, după ce l-a cunoscut pe Prodan, în urmă cu un an, s-a mutat în Germania. Au venit împreună în România, în vizită la rudele femeii, s-au întors în Germania, iar la scurt timp au început certurile în cuplu.

Un conflict serios a avut loc între cei doi amorezi în momentul în care și-au cumpărat o mașină. Pentru că bărbatul nu avea permis auto, cea care conducea autoturismul era femeia, acest lucru nefiind pe placul lui Prodan. Nemaisuportând reproșurile și amenințările, Gheorghița Florescu s-a despărțit de individ, lăsându-l să plece cu mașină cu tot. Ceva vreme nu a știut nimic de el, însă bărbatul a revenit la locuința femeii și, într-o dispută legată tot de mașină, s-a petrecut tragedia.

Aurel Prodan, condamnat pentru o crimă

În urmă cu aproximativ 8 ani, Aurel Adrian Prodan a fost condamnat la 6 ani de pușcărie, pentru omor. A fost acuzat că, după un conflict verbal cu un coleg de muncă și după ce a primit câțiva pumni de la acesta, Prodan a scos un briceag și i l-a înfipt în abdomen colegului său. Transportat la Spitalul Municipal Huși, tânărul de 31 de ani a murit în urma unui șoc hemoragic. După incident, Prodan a fost trimis în judecată și condamnat, el recunoscând fapta, dar susținând că a fost vorba despre legitimă apărare. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, judecătorii vasluieni l-au obligat pe individ să plătească 4.000 de lei despăgubiri materiale și 80.000 de lei daune morale către rudele tânărului omorât cu un briceag. 

Citește și: 

Român condamnat în Germania pentru un viol mai puțin obișnuit. Bărbatul a abuzat sexual un client venit la iubita sa prostituată

Record de infracţiuni pentru un șofer român de TIR

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net