Record de infracţiuni pentru un șofer român de TIR

Ultima actualizare:

    Bărbatul fără permis conducea un TIR de 40 de tone(FOTO: observator.tv)
Bărbatul fără permis conducea un TIR de 40 de tone(FOTO: observator.tv)

Caz șocant descoperit de polițiștii din Germania. Au oprit în trafic un șofer român de TIR și au rămas stupefiați când au văzut că acesta circula fără nici un act valabil. Românul s-a ales cu o amendă de câteva mii de euro și i-a fost întreruptă cursa.

Miercuri seara, în jurul orei 18:30, polițiștii au oprit TIR-ul înmatriculat în România pe raza localității Untersiemau din districtul Coburg, întrucât camionului îi lipsea plăcuța de înmatriculare din față.  

Astfel, au descoperit că bărbatul de la volan, un român de 46 de ani, circula fără nici un act valabil. Mai exact, nu avea asupra lui un permis de conducere, scriu jurnaliștii de la frankenpost.de, pentru că nu deținuse vreodată unul.

Mai mult, tahograful nu era instalat în cabină, iar mai multe canistre, scaune și paleți erau amplasați neregulamentar. La o verificare și mai atentă, polițiștii au descoperit că bărbatul circulase cu peste 110 kilometri la oră chiar înainte de a fi oprit, deși viteza maximă admisă era de 80 de kilometri.

Despre timpii de odihnă nici nu s-a putut discuta, deoarece bărbatul nu avea nicio urmă de document. Din toate aceste motive, cursa românului către Franța a fost oprită imediat, iar acesta a fost nevoit să plătească o amendă de câteva mii de euro, anunță observator.tv.

Citește și:

Tragedie din cauza ceţii dense! 9 români răniţi într-un accident din Germania

A vrut să se sinucidă pe Facebook! Şofer român, cu peste 170 km/h, izbeşte violent un TIR

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net