Gabriela Firea face a patra operaţie la colon la Londra

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea este la Londra împreună cu soţul ei Florentin PandeleFoto: arhivă personală
Gabriela Firea este la Londra împreună cu soţul ei Florentin PandeleFoto: arhivă personală

Gabriela Firea a ajuns din nou pe mâna medicilor. De data aceasta, primarul Capitalei a plecat la Londra pentru o nouă intervenţie chirurgicală. Aceasta este a patra operaţie la colon la care soţia lui Florentin Pandele se supune de la finele anului 2018 încoace.

Gabriela Firea are probleme de sănătate de mai multe luni, dar până acum a fost fidelă sistemului medical din România. De data aceasta, primarul Capitalei a decis se pare să facă a patra operaţie la colon în străinătate. 

Joi dimineață, Gabriela Firea a anunţat pe contul ei de Facebook că va fi bine și că se va întoarce curând în țară, unde au rămas ei băieţii ei.

Gabriela Firea este însoţită la Londra de soțul ei, Florentin Pandele.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea s-a operat de mai multe ori la colon. Prima intervenţie a făcut-o la Spitalul Cantacuzino la finele anului 2018.

Gabriela Firea face a patra operaţie la colon
Gabriela Firea face a patra operaţie la colon

"Pentru a-i linişti pe cei care îmi poartă de grijă şi pentru a le tulbura euforia celor care şi-ar dori asta, sunt cât se poate de întreagă şi aptă de muncă, nu mă ţin captivă nici doctorii si nici extratereştrii", spunea Gabriela Firea. 

Gabrielei Firea i-a fost scoasă o sârmă din colon

Ulterior lucrurile s-au complicat pentru ea şi a declarat că medicii i-au scos la a doua operaţie din luna ianuarie o sârmă. Pe 29 martie 2019, Firea s-a operat, din nou, la colon, în aceeaşi unitate medicală, după o ocluzie intestinală.  

”Sănătatea mea, în ultimele şase luni, a atârnat de un fir de aţă. Am avut mai multe intervenţii şi o operaţie dificilă iar în vara aceasta mai urmează una complexă, sper finala”, mărturisea Gabriela Firea recent. 

De altfel, până acum, Gabriela Firea a fost operată în țară și de fiecare dată a spus că are încredere în medicii români. 

"În decembrie a avut o intervenție chirurgicală de urgență (n.r. Gabriela Firea), în ianuarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenție chirugicală, care ne-a dărâmat pe toți, numai pe ea nu. Eu cred ca fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab și m-am întors pentru a nu știu câta oară cu fața la Dumnezeu”, a povestit și soțul acesteia, Florentin Pandele.

Citeşte şi:

Adevăratul motiv pentru care Gabriela Firea a fost spitalizată

Gabriela Firea se operează iar luna viitoare. Este a treia operație la colon în șase luni

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net