UPDATE Fostul ministru Daniel Chiţoiu rămâne internat în spital de Revelion

Ultima actualizare:

    Daniel Chiţoiu va fi externat marţi şi va putea fi audiat de anchetatori în cazul accidentului pe care l-a provocat de Crăciunfoto: arhiva Click!
Daniel Chiţoiu va fi externat marţi şi va putea fi audiat de anchetatori în cazul accidentului pe care l-a provocat de Crăciunfoto: arhiva Click!

După ce au anunţat că fostul ministru de Finanţe va fi externat marţi din spital, medicii de la Floreasca s-au răzgândit. Daniel Chiţoiu rămâne internat în spital de Revelion, iar anchetatorii mai au de aşteptat până să-l poată interoga cu privire la accidentul provocat de acesta în a doua zi de Crăciun.

UPDATE Daniel Chițoiu nu va fi externat marți din Spitalul Floreasca. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, a declarat pentru Mediafax că fostul ministru va rămâne de Revelion în spital.

Ştirea iniţială. Daniel Chițoiu va fi externat marţi, la șase zile de la accidentul rutier soldat cu doi morți. Politicianul a fost internat la scurt timp după producerea accidentului, mai întâi la Piteşti şi apoi la Spitalul Floreasca din Capitală. Anchetatorii aşteaptă externarea lui Chiţoiu pentru a-l audia în acest caz, după ce dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri.

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în timp ce era la volan şi, într-un moment de neatenţie, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal. Fostul ministru va fi audiat după 1 ianuarie. 

Daniel Chițoiu, accident în a doua zi de Crăciun

La 26 decembrie, Daniel Chiţoiu, fost ministru al Finanţelor şi actual secretar general al ALDE, a provocat un accident pe DN7, în urma căruia doi oameni au murit. Audi-ul condus de Daniel Chiţoiu a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o Dacia Logan condusă de un bărbat de 82 de ani. Acesta din urmă a decedat pe loc, iar o femeie de 73 de ani, pasageră în Dacia, a murit câteva ore mai târziu. 

Poliţiştii din Argeş au confirmat acest lucru la aproape 24 de ore după tragedie, iar anchetatorii au evitat să ofere detalii despre circumstanţele în care a avut loc accidentul, deşi au apărut încă de atunci discuţii despre faptul că politicianul ar fi folosit telefonul mobil.

Imediat după accident, fostul ministru a fost fotografiat în timp ce mergea în spatele unui agent de poliţie care a intervenit la locul accidentului. Câteva ore mai târziu, politicianul era dus pe targă la Spitalul din Piteşti, de unde a fost transferat apoi la Spitalul Floreasca din Capitală. Cadrele medicale au precizat că Daniel Chiţoiu are mai multe coaste rupte.

Citeşte şi:

Ipoteză nouă în cazul accidentului provocat de Chițoiu. Fostul ministru vorbea la telefon

Click! vă prezintă politicienii care nu pot fi anchetaţi de procurori pentru că parlamentarii au făcut scut în jurul lor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net