VIDEO Primele imagini cu Daniel Chițoiu pe targă, după accidentul cu doi morți

Ultima actualizare:

    Daniel Chițoiufoto: Adevărul
Daniel Chițoiufoto: Adevărul

Apar informații și imagini noi în urma accidentului din 26 decembrie, în care a fost implicat fostul ministru de Finanțe Daniel Chițoiu. După ce s-a stabilit că el a fost vinovat de producerea accidentului, soldat cu doi morți, acum au ieșit la iveală și imagini cu fostul ministru, care s-a ales cu două coaste rupte.

Daniel Chiţoiu, fost ministru al Finanţelor şi actual secretar general al ALDE, a provocat accidentul din 26 decembrie, de pe DN7, în urma căruia doi oameni au murit. Poliţiştii din Argeş au confirmat acest lucru la aproape 24 de ore după tragedie. Anchetatorii nu au specificat, nici până acum, în ce circumstanţe a avut loc accidentul, deşi au apărut discuţii despre faptul că politicianul ar fi folosit telefonul mobil. Cât despre Daniel Chiţoiu, acesta are două coaste rupte. Nu este în stare gravă dar a fost adus, totuşi, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde le-a cerut medicilor să nu facă publice informaţii despre el.

Imediat după accident, fostul ministru a fost fotografiat în timp ce mergea în spatele unui agent de poliţie care a intervenit la locul accidentului. Câteva ore mai târziu, politicianul era dus pe targă la Spitalul din Piteşti, de unde a fost transferat apoi la Spitalul Floreasca din Capitală. Cadrele medicale au precizat că Daniel Chiţoiu are mai multe coaste rupte.

Dosar penal pentru Danie Chiţoiu, după ce a omorât doi oameni

Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a declarat pentru Digi tv că fostul ministru Daniel Chiţoiu a provocat accidentul din Argeş. ”Cercetarea la faţa locului a stabilit cu certitudine că maşina condusă de ministru a părăsit sensul de mers şi a intrat în maşina care circula regulamentar, iar din păcate conducătorul auto care a decedat nu a avut o reacţie sau poate nu a avut nici unde să tragă dreapta pentru a evita coliziunea. Nu se ştie din ce motiv a părăsit maşina ministrului banda pe care circla, sunt mai multe ipoteze, probabil că în câteva zile vom afla ce s-a întâmplat”, a explicat Surugiu. Daniel Chiţoiu este internat la Spitalul Floreasca, urmând a fi externat în două-trei zile şi, ulterior, audiat. 

Accidentul a avut loc joi, când Audi-ul condus de Daniel Chiţoiu a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o Dacia Logan condusă de un bărbat de 82 de ani. Acesta din urmă a decedat pe loc, iar o femeie de 73 de ani, pasageră în Dacia, a murit câteva ore mai târziu. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net