Ipoteză nouă în cazul accidentului provocat de Chițoiu. Fostul ministru vorbea la telefon

Ultima actualizare:

    Daniel Chițoiu, ministru al Finanțelor în perioada 2012-2014
Daniel Chițoiu, ministru al Finanțelor în perioada 2012-2014

Ipoteză nouă în ancheta deschisă după ce fostul ministru de Finanțe Daniel Chițoiu a provocat un accident rutier în urmă căruia două persoane au murit. Se pare că fostul ministru vorbea la telefon în momentul producerii accidentului.

Principala ipoteză pe care o investighează anchetatorii în acest moment este că fostul ministru Daniel Chițoiu vorbea la telefon în momentul producerii accidentului care a provocat moartea a două persoane.

Daniel Chiţoiu urmează să dea declaraţii anchetatorilor la începutul anului viitor, pentru ca aceştia să stabilească exact circumstanţele producerii accidentului, conform Digi 24. Pentru că este în continuare internat, Daniel Chițoiu nu a fost până acum audiat.

Anchetatorii au început să se intereseze de starea de sănătate a ministrului după ce fotografii cu el mergând pe propriile picioare au fost făcute publice. Medicii au trimis deja documente potrivit cărora politicianul are coaste rupte și fractură de stern.

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în timp ce era la volan şi, într-un moment de neatenţie, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal.

Deşi iniţial s-a crezut că vinovat de accident este bărbatul de 82 de ani, poliţiştii au ajuns la concluzia că maşina fostului ministru a intrat frontal în Logan
Deşi iniţial s-a crezut că vinovat de accident este bărbatul de 82 de ani, poliţiştii au ajuns la concluzia că maşina fostului ministru a intrat frontal în Logan

Daniel Chițoiu, accident în a doua zi de Crăciun

La 26 decembrie, Daniel Chiţoiu, fost ministru al Finanţelor şi actual secretar general al ALDE, a provocat un accident pe DN7, în urma căruia doi oameni au murit. Audi-ul condus de Daniel Chiţoiu a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o Dacia Logan condusă de un bărbat de 82 de ani. Acesta din urmă a decedat pe loc, iar o femeie de 73 de ani, pasageră în Dacia, a murit câteva ore mai târziu. 

Poliţiştii din Argeş au confirmat acest lucru la aproape 24 de ore după tragedie, iar anchetatorii au evitat să ofere detalii despre circumstanţele în care a avut loc accidentul, deşi au apărut încă de atunci discuţii despre faptul că politicianul ar fi folosit telefonul mobil.

Imediat după accident, fostul ministru a fost fotografiat în timp ce mergea în spatele unui agent de poliţie care a intervenit la locul accidentului. Câteva ore mai târziu, politicianul era dus pe targă la Spitalul din Piteşti, de unde a fost transferat apoi la Spitalul Floreasca din Capitală. Cadrele medicale au precizat că Daniel Chiţoiu are mai multe coaste rupte.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net