Fiica de 19 ani a primarului din Deva are coronavirus. Soția și băiatul edilului nu sunt bolnavi

Ultima actualizare:

    Fiica primarului din Deva s-a pozat pe patul de spitalFoto: Arhiva personală
Fiica primarului din Deva s-a pozat pe patul de spitalFoto: Arhiva personală

Fiica lui Florin Oancea, primarul municipiului Deva, a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Adolescenta fost internată, alături de tatăl ei, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Soţia edilului şi băiatul lor au avut teste negative pentru coronavirus.

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a anunţat pe Facebook că fiica sa a fost depistată pozitiv în urma testului pentru coronavirus. Sâmbătă, primarul municipiului Deva, Florina Oancea, administratorul public, Adrian David Nicolae, şi deputatul Lucian Heiuş au fost confirmaţi cu coronavirus, ei fiind transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde sunt trataţi, potrivit news.ro.

Cei trei nu au fost prezenți la reuniunea Biroului Executiv al PNL. Acestea sunt cazurile 100, 101 si 102 de pacienți infectați cu coronavirus pe teritoriul țării noastre. În prezent sunt 140 de cazuri de coronavirus confirmate în România.

"Fata mea a ajuns alături de mine”

"Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate NEGATIVE, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19.  Fata mea – din păcate, rezultat POZITIV - şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea”, a scris Florin Oancea.

CItește și

Starea de urgență în România și viața în vremea crizei. Care sunt măsurile de care trebuie să ții cont

Şcolile vor rămâne închise până după Paşte. Declaraţia Ministrului Educaţiei

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net