Familie distrusă! Un bărbat din Jimbolia și-a ucis soția, apoi s-a spânzurat. Cine era în casă în momentul tragediei

crima_jimbolia.jpg

crima sot si sotie
Mariana Focșa a fost ucisă de soțul ei, Cătălin
Foto: observatornews.ro

Crimă urmată de sinucidere într-o familie din Jimbolia! Un bărbat și-a ucis soția cu o singură lovitură de topr,. Apoi s-a spânzurat în curtea locuinței. În tot acest timp, unul dintre copiii lor, un băiat de 14 ani, dormea în casă.

Tragedie fără margini pentru familia Focșa din Jimbolia, județul Timiș! Cei doi copii ai cuplului, un băiat de 14 ani și o fată de 18 ani au rămas orfani, după ce noaptea trecută tatăl lor le-a ucis mama, apoi și-a pus capăt zilelor.

Nimeni și nimic nu anunța o asemenea nenorocire. Familia Focșa era una liniștită, care nu a ieșit în evidență nici prin scnadaluri, nici prin certuri. Existau, ce-i drept, discuții mai aprinse uneori, când bărbatul consuma alcool, dar nimic atât de grav încât să se ajungă la crimă. Vecinii spun că alcoolul nu era un obicei al bărbatului, scrie observatornews.ro. Nu au mai avut scandaluri, iar poliția nu a venit vreodată la ei. 

Ucisă cu o lovituă de topor 

Mariana Focșa (42 de ani) a fost ucisă fără milă de soțul ei, Cătălin (47 de ani), cu o singură lovitură de topor. Cel mai probabil cuprins de remușcări, bărbatul a decis apoi să se omoare, fiind găsit spânzurat în curtea locuinței. Unul dintre cei doi copii ai familiei, băiatul de 14 ani, se afla în casă în momentul producerii nenorocirii. Acesta dormea, în timp ce sora sa se afla la muncă. Minorul le-a povestit oamenilor legii că nu a auzit nimic și că a fost convins că mama lui era și ea plecată la lucru.

Polițiștii și procurorul de caz, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, fac verificări și încearcă să stabilească ce anume a dus la producerea nenorocirii. 

 

Citește și: 

 

A făcut live pe Facebook după ce şi-a ucis soţia şi apoi a incendiat-o de faţă cu copilul

 

Bărbatul care și-a omorât soția, într-un apartament din sectorul 3, s-a predat

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1