A făcut live pe Facebook după ce şi-a ucis soţia şi apoi a incendiat-o de faţă cu copilul

Ultima actualizare:

    Bărbatul şi-a înjunghiat soţia şi apoi i-a dat focfoto:reporter NTV
Bărbatul şi-a înjunghiat soţia şi apoi i-a dat focfoto:reporter NTV

Un bărbat din judeţul Argeş a comis o crimă oribilă, iar la scurt timp după ce şi-a înjunghiat soţia şi i-a dat foc, a făcut live pe pagina lui de Facebook, explicând că nu regretă gestul. Doru Stoianov şi-a ucis nevasta în ziua în care femeia, sătulă de bătăi, voia să-l denunţe la poliţie. Copilul lor de trei ani şi-a anunţat rudele că mama lui este moartă.

Gest absolut şocant în localitatea Ştefăneşti din judeţul Argeş. Un bărbat şi-a ucis cu sânge rece soţia în vârstă de 28 de ani, pe care a înjunghiat-o în gât cu un cuţit, după care a plecat cu copilul lor în vârstă de trei ani. Suspectul a fost găsit de către poliţişti la rude şi dus la audieri.Crima a avut loc miercuri într-o locuinţă din Ştefăneşti. O persoană a sunat la 122 şi a anunţat că vecinii săi se ceartă şi că femeia ar fi în pericol. Echipajele medicale care au intervenit la faţa locului au găsit o pe femeia de 28 de ani înjunghiată şi cu arsuri pe 50 la sută din suprafaţa corpului. Ea a fost dusă pe braţe la spital, însă nu a putut fi salvată.Imediat după comiterea crimei, bărbatul, Doru Stoianov, în vârstă de 34 de ani, şi a luat copilul de trei ani şi a plecat cu el, fiind găsit o oră mai târziu, în casa unor rude. În timp ce se afla în maşină cu băieţelul, el făcea senin live pe pagina de Facebook şi explica faptul că nu regretă crima înfiorătoare.


    Bărbatul şi-a mărturisit gestul şocant live pe pagina de Facebookfoto: captură Antena 1
Bărbatul şi-a mărturisit gestul şocant live pe pagina de Facebookfoto: captură Antena 1

Doru Stoianov şi-a motivat gestul oribil spunând că femeia nu mai voia nici în ruptul capului să se împace cu el. Criminalul a fost ridicat şi dus la audieri. El riscă 25 de ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net