Falsul medic italian Matteo Politi a anunțat că își deschide clinică privată!

matteo-politi-clinica.jpg

Matteo Politi a anunțat că își deschide o clinică medicală
Foto: Instagram

Matteo Politi, italianul acuzat că opera fără drept în România, și care a reușit să creeze un întreg scandal în jurul numelui său din această privință, după ce mai multe femei l-au acuzat de neprofesionalism și au arătat imagini cu operațiile sale nereușite, a decis să își deschidă o clinică medicală unde să își poată practica....meseria.

Matteo Politi, alias dr. Matthew Mode, italianul acuzat că a operat fără drept în mai multe clinici private din Capitală, a anunțat pe pagina sa de Instagram că își deschide o clinică medicală, „Politi Med Center”, cu „cei mai buni medici din Europa”. Acesta a operat în patru unități medicale fără să aibă studii de specialitate în acest sens, creându-se o întreagă controversă în jurul acestor incidente, care a culminat chiar cu arestarea sa. Italianul fără studii medicale a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de fals, uz de fals şi exercitarea unei profesii fără drept. 

Matteo Politi, italianul acuzat că opera fără drept în România, a anunțat că își deschide o clinică medicală

„Clinica POLITI MED CENTER va fi deschisă cu cei mai buni medici din Europa, în curând când voi termina, voi trimite tuturor prietenilor Facebook și Instagram o invitație la gala din inaugurare cu un cadou de bun venit”, a scris italianul Matteo Politi în mediul virtual. 
Reamintim că
 Politi a fost arestat preventiv în vara acestui an, fiind acuzat că ar fi operat fără drept în țara noastră și nu numai. Ulterior, magistrații au decis eliberarea acestuia

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 îl acuză totuși pe bărbat de înşelăciune în formă continuată şi simplă şi de exercitarea fără drept a profesiei. În privinţa infracţiunii de înşelăciune, italianul e acuzat că a păgubit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private şi că le poate închiria un spaţiu în cadrul unităţii. Acesta i-a păgubit pe cei doi reclamanţi de o sumă de bani achitată ca garanţie pentru închirierea spaţiului.

La începutul lunii februarie, Matteo Politi, italianul acuzat că a operat în mai multe clinici private din Bucureşti, deşi avea doar opt clase, a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Curtici, judeţul Arad, în timp ce încerca să fugă din ţară, informează Digi 24. 


 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • mattew mode matteo politi

    O cunoscută vedetă din România a trecut pragul cabinetului medicului fals, Matthew Mode, pe numele lui din acte Matteo Politi. Acesta s-a lăudat pe reţelele sociale unde a publicat o imagine cu artista lăsând loc unor speculaţii iminente. Plasticianul a apărut într-o poză alături de Claudia Pavel şi de sora ei. Click! a aflat care este adevărul din spatele imaginii.

  • Un om cu doar opt clase a pus mâna pe bisturiu şi a operat oameni. Pe unii a reuşit să-i mutileze. Dar ce l-a împins pe italianul Matteo Politi să îmbrace halatul de medic, deşi nu avea pregătirea necesară? El spune cu nonşalanţă că are o pasiune pentru această profesie de când era mic, că este născut pentru asta şi că medicina nu se învaţă doar din cărţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1