EXCLUSIV Povestea incredibilă a pacientului 37. Alin a fost pe moarte, dar de Paște va fi acasă

Ultima actualizare:

    Alin Goga, pacientul 37, este internat la Spitalul Victor Babeș, din Capitală
Alin Goga, pacientul 37, este internat la Spitalul Victor Babeș, din Capitală

În cheamă Alin Goga, dar pentru medici și autorități el este pacientul 37. Un caz grav de infectare cu coronavirus, pe muchie de cuțit. Cu diabet, bărbatul de 46 de ani, s-a luptat ca să rămână în viață. Și iată că a reușit! Pe 10 aprilie s-au făcut 30 de zile de când se află pe patul de spital și sunt șanse mari ca înainte de Paște să fie acasă, alături de familie.

Alin Goga, fostul director juridic al CNAIR, este pacientul 37 infectat cu coronavirus. Un om care s-a vindecat miraculos. Doctorii s-au luptat ca să-l țină în viață, iar el a fost parte importantă din această bătălie cu moartea. A vrut să trăiască cu orice preț și a reușit.

Drama lui a început luna trecută, abia revenise în țară. Fusese plecat în Germania, la Stuttgart, din 26 februarie și până pe 2 martie. Acolo a avut o întâlnire de serviciu cu niște francezi, pe care urma să-i pună în contact cu autoritățile din România, pentru a relansa producția de la Institututul Cantacuzino, după cum ne-a spus chiar el.

Alin Goga, pacientul 37, se află în spital din 10 martie

După trei zile, a început să prezinte simptomele infecției: frisoane, febră, și tuse. Pe 10 martie, a ajuns la Spitalul Victor Babeș, din Capitală, iar a doua zi a fost testat pozitiv cu COVID -19. De atunci, au trecut 29 de zile, dintre care 14 petrecute la terapie intensivă, în stare gravă.

Când nimeni nu-i mai dădea șanse că va reveni la viață, iată că bărbatul, de 46 de ani, urmează să fie externat.

”Acum sunt la recuperare, pe secția Pneumologie. Pe mine au testat tratamente...am fost totuși nr. 37. Acum, sunt scheme clare. Am avut imunitate puternică mereu, poate d-aia am scăpat lovit de tren”, glumește Alin, care este din nou fericit.

Pacientul 37 a dezvoltat anticorpi pentru coronavirus

O dată pentru că nu și-a îmbolnăvit familia, deși încă își face mustrări de conștiință că ar fi putut-o infecta, și apoi pentru că ieri, 9 aprilie, medicii i-au dat vestea cea mare: este vindecat, iar organismul lui a creat anticorpi pentru coronavirus.

”Am făcut patru teste! Toate sunt negative. La ultimul test făcut, un test rapid, unde s-au colectat două picături de sânge, am fost testați trei colegi: doi cu forme grave (ATI) și o persoană cu formă ușoară! După o zi, a venit doamna doctor și a zis:<< Dumneavostră cu formele grave ați dezvoltat anticorpi, conform testului rapid, iar dumneavoastră cu formă ușoară, nu>>. Asta înseamnă că nu voi mai contacta virusul, dar sunt gata, după ce mă refac, să donez sânge și plasmă, pentru ca alți oameni să se vindece”, ne-a povestit bărbatul de pe patul de spital.

Mâine, se împlinesc 30 de zile de la internare și 28 de când nu a mai dormit, dar așteaptă cu emoții să ajungă acasă. Și speră să se întâmple cât mai curând. Acolo îl așteaptă soția și cei trei copii. Și o nouă viață. Alin spune că experiența l-a schimbat complet.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/coronavirus-romania-pacientul-17-de-la-gerota-fost-seful-politiei-capitalei-si

https://www.click.ro/news/national/explicatia-pentru-numarul-mare-de-pacienti-vindecati-de-coronavirus-la-timisoara

https://www.click.ro/news/national/povestea-pacientului-36-cu-plamanii-distrusi-zece-pompieri-smurd-l-au-carat-fara

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net