Elena Udrea a electrizat plaja din Mamaia. Cu forme sexy, costum de baie minuscul și bust vizibil mai generos, blonda a făcut furori

Ultima actualizare:

    Cu forme sexy, costum  de baie minuscul şi bust vizibil  mai generos, blonda a făcut furori  printre turiştii de toate vârsteleFotografii: BLITZ
Cu forme sexy, costum de baie minuscul şi bust vizibil mai generos, blonda a făcut furori printre turiştii de toate vârsteleFotografii: BLITZ

Nisipul a fost parcă mai fierbinte şi temperatura a crescut cu câteva grade pe plaja din Mamaia, zilele trecute, când pe un şezlong şi-a făcut apariţia sexy Elena Udrea. Bronzată, cu un costum de baie minuscul, fosforescent, menit să ia ochii, cu nişte sâni ce abia încăpeau în sutien, blonda a făcut furori atât printre bărbaţi, cât şi printre femei.

La 47 de ani, mamă a unei fetiţe de aproape 3 ani, Elena Udrea a rămas simbolul sex appeal-ului din politica românească. Reuşeşte, nu se ştie cum, să electrizeze atmosfera în orice încăpere în care intră, să întoarcă orice privire pe stradă, indiferent cât de serios sau de banal ar fi îmbrăcată.


    Bustul este vizibil  mai mare  de când  a devenit mămică
Bustul este vizibil mai mare de când a devenit mămică

Nu e greu de imaginat ce se întâmplă când apare în toată splendoarea, abia acoperită de un slip tanga, minuscul, şi de un sutien mult prea mic pentru sânii vizibil măriţi după sarcină. Fotoreporterii Click! au surprins-o zile trecute pe plaja din Mamaia, împreună cu mama şi cu fetiţa ei, Eva Maria.


    Toţi ochii erau  aţintiţi asupra ei
Toţi ochii erau aţintiţi asupra ei

Şi-au făcut apariţia puţin după ora 10.00 şi au închiriat trei şezlonguri în zona special amenajată, aflată la o distanţă considerabilă de apă. Dar nu-i nimic, pentru că nu bălăceală au căutat, ci doar relaxare, soare, plajă.

Citește și: Elena Udrea, regina luxului! Nu iese nici până la piaţă fără genţi şi haine de mii de euro


    La 47 de ani, Udrea  a trecut la slip tanga
La 47 de ani, Udrea a trecut la slip tanga

Elena Udrea a atras privirile tuturor turiștilor

Timp de două ore, mama, fetiţa şi bunica s-au bucurat de o atmosferă plăcută, au povestit câte-n lună şi în stele, demonstrând că au o relaţie apropiată. De altfel, nu e prima dată când Udrea îşi ia mama în vacanţe. Micuţa Eva Maria abia şi-a ridicat nasul din telefon, spre disperarea celor două femei care au încercat în repetate rânduri să i-l smulgă din mână.


    S-a chinuit, împreună cu mama ei,  să-i ia telefonul fetiţei. Fără succes
S-a chinuit, împreună cu mama ei, să-i ia telefonul fetiţei. Fără succes

În anii trecuţi, Elena Udrea purta costume de baie mai «cuminţi»

Fără succes. Fetiţa e noul şef al familiei, moştenind, se pare, personalitatea puternică a mamei ei. În ciuda acestui tablou domestic, liniştit, plaja era surescitată. Toţi ochii erau aţintiţi spre trupul nepermis de sexy al fostei „blonde de la Cotroceni”.

„Reacţia pe care o provoacă Udrea e unică. Este o femeie puternică şi o prezenţă deosebită. Întorcea privirile în ultimul hal”, au povestit fotoreporterii Click!.


    Elena Udrea, 2007Foto: arhivă Click!
Elena Udrea, 2007Foto: arhivă Click!


    În urmă cu patru ani,  costumele de baie parcă  acopereau mai mult
În urmă cu patru ani, costumele de baie parcă acopereau mai mult

Dacă în anii trecuţi purta costume de baie parcă mai cuminţi, Elena Udrea a revenit în forţă în 2021 şi a trecut la bikini. Costumul de baie în nuanţă neon şi sânii imenşi, care abia mai încăpeau în sutien, au zăpăcit pur şi simplu atât femeile, cât şi bărbaţii aflaţi pe plajă la momentul respectiv.

Sarcina a lăsat câteva kilograme pe trupul ei, însă acestea, cum-necum, s-au distribuit uniform pe rotunjimi, exact cât trebuie şi unde trebuie, fără celulită, vergeturi şi piele lăsată.


    În 2013, bustul îi era  mai mic, costumul  de baie mai cuminte
În 2013, bustul îi era mai mic, costumul de baie mai cuminte

După două ore relaxante sub umbrelă, în jurul prânzului cele trei au părăsit plaja şi s-au retras în apartamentul închiriat. Probabil ocupat cu afacerile, soţul Adrian Alexandrov a sărit, de această dată, peste scurta ieşire la malul Mării Negre.

S-a relaxat cu familia şi în Delta Dunării

După vacanţa din Grecia, unde au fost însoţiţi de Elena Băsescu şi de copiii ei, familia Udrea – Alexandrov au bifat şi o escapadă în Deltă, unde au sărbătorit cinci ani de când s-au cunoscut. În anul 2016, tot vara, dar la mare în Mamaia, a avut loc momentul zero al relaţiei lor. Anul acesta, aniversarea i-a prins în Deltă, alături de fiica lor, Eva Maria. Au lăsat distracţia şi au optat pentru linişte în mijlocul naturii.


    A sărbătorit 5 ani de  relaţie cu logodnicul ei,  Adrian Alexandrov
A sărbătorit 5 ani de relaţie cu logodnicul ei, Adrian Alexandrov

Ce-i drept, fosta politiciană şi logodnicul ei mai tânăr cu 13 ani au ales un resort de 4 stele, recunoscut pentru serviciile sale de calitate. Are piscină, restaurant, o zonă de plajă cu baldachine şi şezlonguri, apartamente de vis, dar mai ales o privelişte care face toţi banii. O familie poate să cheltuiască pentru un weekend în jur de 800 de euro. Elena s-a bronzat şi s-a bălăcit în apă cu fetiţa ei la Sfântul Gheorghe, acolo unde este cea mai spectaculoasă şi mai sălbatică plajă. Le-a plăcut foarte mult, iar zâmbetul Elenei spune totul.

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net