Elena Udrea, regina luxului! Nu iese nici până la piaţă fără genţi şi haine de mii de euro

u15-1.jpg

Fosta politiciană se îmbracă elegant ori de câte ori iese din casă
Foto: Mihai Ionescu

Cochetă pe vremea când conducea un minister, cochetă şi acum, în postnatal! Elena Udrea nu şi-a pierdut simţul estetic şi am surprins-o elegantă chiar şi la întâlnirile neoficiale. Haine de blană, tocuri şi genţi scumpe - aceasta este vestimentaţia cu care a defilat prin Capitală.

Sunt celebre apariţiile Elenei Udrea (46 de ani) de pe vremea când a debutat în politică, dar şi ca ministru al Turismului. De la rochiţele din satin gen furou, la deux-pieces-uri superbe de firmă, Elena Udrea a făcut un pas mare, iar acum îşi păstrează eticheta de doamnă elegantă chiar şi la o obişnuită ieşire din casă.

Dacă unele femei preferă lejeritatea după ce devin mămici, controversata blondă e la fel de ferchezuită şi acum, când e mamă cu normă întreagă.

În urmă cu câteva zile, fotoreporterii Click! au surprins-o pe fosta politiciană la o piaţă din Nordul Capitalei unde s-a dus să cumpere portocale şi alte fructe îmbrăcată în hăinuţă de blană, încălţări cu toc şi accesorizată cu geantă Hermes Birkin.

u25-2.jpg

Elena Udrea nu renunță la blăniță nici când se duce la piață
Foto: Mihai Ionescu

Zilele trecute, Elena a fost surprinsă la o ieşire în oraş, la o cafea, alături de o amică. Şi-a permis să o lase pe micuţa Eva Maria (1 an şi jumătate) cu bunica şi cu logodnicul ei, Adrian Alexandrov, şi să se relaxeze la o discuţie în afara casei.

Şi de data aceasta a fost aranjată până la ultimul fir de păr, după cum zice o vorbă, şi bineînţeles, nedezlipită de accesoriul vestimentar preţios: haina de blană.

De data aceasta, Udrea a afişat o altă haină din colecţia ei, dar şi alte tocuri, unele sclipitoare pe care le puteai observa de la o stradă distanţă. Cele două doamne s-au aşezat la o cafea şi au petrecut aproape o oră împreună. Părea că nu s-au mai văzut de ceva timp, iar blondina era extrem de concentrată la discuţie.

u35-3.jpg

Elena Udrea nu renunță la blăniță nici când se duce la piață
Foto: Mihai Ionescu

După ce au epuizat subiectele, Udrea s-a urcat în maşina ei şi a plecat spre vila logodnicului. După ce a venit din Costa Rica, unde fugise pentru a scăpa de condamnarea de 6 ani şi jumătate în dosarul ”Gala Bute”, ea s-a stabilit împreună cu micuţa Eva Maria şi cu mama sa, Maria Veliceasa, în casa din Corbeanca deţinută de iubitul ei.

Fostul ministru al Dezvoltării a primit 6 ani şi jumătate de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu, dar executarea pedepsei a fost suspendată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

 

Loading...

Citește și

  • După ce şi-a creştinat fiica la Mânăstirea Caşin, Elena Udrea şi logodnicul ei, Adrian Alexandrov, au plecat spre un restaurant de fiţe din Herăstrău unde şi-au aşteptat invitaţii de soi. Printre aceştia s-au numărat fostul preşedinte Traian Băsescu şi familia lui. Dan Bittman a fost artistul care s-a ocupat de atmosferă, iar părinţii micuţei au dansat îndrăgostiţi pe piesele lui.

  • elena udrea botez

    Zi cu mare însemnătate azi, 20 septembrie, pentru Elena Udrea. Fostul ministru își botează fetița la Mănăstirea Cașin din București, chiar în ziua în care micuța împlinește un an. Elena Udrea spune că naşii sunt prieteni vechi de familie și a dat detalii și despre ținute: se va asorta cu fiica ei, rochiile fiind create de un cunoscut designer din România.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1