Imagini adorabile cu Elena Udrea și fiica ei de Paște. Unde a petrecut fostul ministru

Ultima actualizare:

    Elena Udrea și micuța Evafoto: arhiva personală/Instagram
Elena Udrea și micuța Evafoto: arhiva personală/Instagram

Elena Udrea a rămas în țară, așa cum a promis, în perioada sărbătorilor de Paște. Condamnată la 8 ani de închisoare, Udrea a sărbătorit pe litoralul românesc, împreună cu iubitul și cu fiica ei în vârstă de doi ani și jumătate. Adrian Alexandrov a făcut publice pe Instagram câteva imagini adorabile cu cele mai importante femei din viața lui.

Condamnată la 8 ani de închisoare, printr-o decizie nedefinitivă, Elena Udrea profită de fiecare moment pentru a se distra cu fiica ei în vârstă de doi ani și jumătate. Fostul ministru al Dezvoltării a respectat tradiția românilor de a petrece de 1 Mai la mare, iar Adrian Alexandrov, tatăl micuței, s-a lăudat cu fetele lui pe contul personal de Instagram. E drept că are și cu ce! Micuța Eva e o bucurie de fetiță, veselă și plină de energie, care pare să fi moștenit cochetăria de la mami.


    Micuța Eva la mare, în vacanța de Paștefoto: arhiva personală/Instagram
Micuța Eva la mare, în vacanța de Paștefoto: arhiva personală/Instagram

Alexandrov le-a surprins pe cele două în mijlocul unei sesiuni de deghizare în iepurașul de Paște, apoi pe malul mării, iar privirea micuței Eva spune totul. Va rupe cu siguranță multe inimi când va crește mare.


    Elena Udrea și Adrian Alexandrov, împreună cu micușa Eva la marefoto: arhiva personală/Instagram
Elena Udrea și Adrian Alexandrov, împreună cu micușa Eva la marefoto: arhiva personală/Instagram

Elena Udrea a născut în Costa Rica

Eva a venit pe lume mai devreme decât data preconizată de medici, în luna septembrie a anului 2018. O sursă apropiată Elenei Udrea a dezvăuit că fostul ministru al Turismului și Dezvoltării a născut pe cale naturală într-un spital din San Jose, Costa Rica, după ce l-a pierdut pe fratele geamăn al Evei.

Elena Udrea s-a întors în țară decisă să-și caute dreptatea în justiție, după o perioadă dificilă petrecută în pușcăria pentru femei din Costa Rica, condamnată în dosarul Gala Bute. Acum are de înfruntat o nouă condamnare, de opt ani cu executare, în dosarul finanţării campaniei electorale prezidenţiale din 2009. Decizia nu este difinitivă, iar judecătorii au respins cererea procurorilor de a o plasa pe Elena Udrea sub control judiciar.

La aflarea sentinței, Elena Udrea a invocat statutul ei de mamă. "Sunt un om liber, am un copil, vreau să pot să-mi cresc copilul în libertate, vreau să pot să mă bucur de copilul meu. Eu nu am fost... condamnarea nu s-a făcut doar asupra mea, a fost asupra unui copil de doi ani care până la urmă de ce ar suferi aşa o mare nedreptate. Acum nu mai sunt singură, ca acum cinci ani, când mă puteam lupta ca un haiduc, acum am responsabilitatea unui copil, mă lupt şi pentru el, nu doar pentru mine".

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net