Dragoș Săvulescu, eliberat din arest și plasat sub control judiciar în Grecia. Procesul de extrădare continuă

Ultima actualizare:

    Dragoș Săvulescu urmează să fi extrădat în România din GreciaSursa foto: Facebook
Dragoș Săvulescu urmează să fi extrădat în România din GreciaSursa foto: Facebook

Dragoș Săvulescu, omul de afaceri român reținut zilele trecute în Grecia și care urmează a fi extrădat în România pentru ispășirea unei pedepse de 5 ani de închisoare, a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar.

Dragoș Săvulescu, arestat zilele trecute în Grecia, în timp ce se afla în vacanță, a fost eliberat de autoritățile elene și plasat sub control judiciar. Judecătorii vor analiza în continuare solicitarea României de extrădare a omului de afaceri care este obligat să se prezinte în fața instanței din Grecia ori de câte ori va fi convocat. 

Cererea de extrădare a lui Dragoș Săvulescu este a doua pe care o face România. Prima a fost solicitată autorităților din italia, care au refuzat însă. Mai mult, judecătorii din Napoli i-au micșorat pedeapsa, de la 5 la 2 ani cu suspendare.

Când va fi extrădat Dragoș Săvulescu

Potrivit unor surse judiciare care au vorbit pentru Europa Liberă, Dragoș Săvulescu ar fi putea ajunge în țară până la sfârșitul lunii septembrie. Sezonul de vacanțe și faptul că omul de afaceri își permite să fie reprezentant de avocați care pot întârzia procedura de extrădare sunt motivele pentru care fostul acționar de la Dinamo nu poate fi adus acasă mai devreme. „Ultima operațiune de extrădare dintre cele două state a durat vreo 25 de zile și era și un caz în care persoana urmărită nu avea o condamnare definitivă. Desigur, era acuzată de crimă, o faptă mai periculoasă decât cele pentru care a fost condamnat Săvulescu”, a declarat o sursă judiciară implicată în extrădări pentru Europa Liberă România.

CITEȘTE ȘI: Dragoș Săvulescu, reținut în Mykonos după o gafă a soției. Cine e senzuala Angela Martini, Miss Universe Albania

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net