Dragoș Săvulescu, reținut în Mykonos după o gafă a soției. Cine e senzuala Angela Martini, Miss Universe Albania

Ultima actualizare:

    Angela Martinifoto: Instagram / Angela Martini
Angela Martinifoto: Instagram / Angela Martini

Dragoș Săvulescu, condamnat definitiv în România la 5 ani și jumătate de închisoare pentru fapte de corupție în dosarul Retrocedărilor, a fost reținut în Grecia, unde se afla cu soția și cu prietenii. Autoritățile i-au luat urma după ce soția sa, Angela Martini, a publicat pe Instagram imagini din vacanță.

"Femeia te ridică, femeia te coboară". Vorba s-a adeverit și în cazul lui Dragoș Săvulescu, a cărui soție "a comis-o". Fostul acționar dinamovist și frumoasa Angela Martini se aflau în vacanță, în Grecia, și se bucurau de petrecerile cu prietenii, într-un decor de vis. Totul ar fi decurs fără probleme dacă Angela nu ar fi urcat pe Instagram niște fotografii în care apărea împreună cu Dragoș Săvulescu, pe insula Mykonos. Femeia l-a dat de gol, autoritățile din Grecia l-au arestat, iar acum urmează să se pună în aplicare mandatul internațional și extrădarea.

Dragoș Săvulescu și Angela Martini s-au căsătorit în 2018

S-a iubit cu Mădălina Ghenea din 2010 până în 2012, pe vremea când ea nu era celebră, însă iată că acum Dragoș Săvulescu a pus mâna pe o altă bombă-sexy, care are și coroniță de Miss. Aleasa se numește Angela Martini (34 de ani). După o perioadă în care a zburat din floare în floare, milionarul Dragoș Săvulescu, fost acționar al clubului de fotbal Dinamo, acum producător de filme, s-a liniștit lângă o frumuețe de fată, de pe meleaguri străine. În 2016, el a cunoscut-o, în casa în care dăduse o petrecere de pomină cu prietenii, pe Angela Martini. Femeia este nimeni alta decât Miss Universe Albania 2010, așa că imediat ce a văzut-o, nu i-am mai scăpat.

Înaltă, brunetă, cu zâmbet perfect și o privire seducătoare, frumoasa albaneză a ajuns după doi ani să-i fie soție, căci în decembrie 2018 milionarul i-a pus inelul pe deget. S-au căsătorit într-o discreție totală, iar ținutele au fost atipice. Cel puțin cea a miresei: Angela a purtat o rochie neagră, transparentă, cu vedere la portjartier.

Angela Martini se descrie pe Instagram life coach, producător de filme, model și fostă Miss Universe Albania.

Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de plajă din Constanța și Mamaia, dosar în care a fost condamnat și Radu Mazăre. Însă, înainte de a-și afla sentința, omul de afaceri a fugit în Italia. Când poliția română a încercat să-i pună în aplicare pedeapsa și nu l-a găsit acasă, autoritățile l-au dat în urmărire internațională. Asta se întâmpla în februarie 2019. Însă autoritățile italiene (Curtea de Apel din Napoli) au respins executarea mandatului european de arestare, au recunoscut sentința emisă de judecătorii români, dar au dispus executarea pedepsei în Italia. Cu alte cuvinte, nu l-au extrădat. Inițial, judecătorii italieni i-au transformat pedeapsa de cinci ani și jumătate în doi ani și cinci luni. Ulterior, instanța din Italia a dispus suspendarea executării pedepsei. Cu alte cuvinte, atâta vreme cât nu părăsea Italia, Săvulescu se putea considera un om liber. Între timp, omul de afaceri a contestat condamnarea din România și a cerut să-i fie anulată. Însă, Înalta Curte de Casație și Justiție din România îi respinge cererea, iar hotărârea a fost pronunțată în data de 12 martie 2021. Astfel, Săvulescu a rămas cu pedeapsa de 5 ani și jumătate de închisoare însă atâta vreme cât nu părăsea Italia, nimeni nu se putea atinge de el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net