Directoarea unei grădinițe din Alexandria a fost găsită spânzurată în propria casă. Avea doar 39 de ani

Ultima actualizare:

    Daniela Neață și-a pus capăt zilelor FOTO: Facebook Gradinița ”Ion Creangă” Alexandria
Daniela Neață și-a pus capăt zilelor FOTO: Facebook Gradinița ”Ion Creangă” Alexandria

O tânără directoare de grădiniță din Alexandria a fost găsită fără viață în propria casă, spânzurată de țeava de gaze din apartament. Femeia în vârstă de 39 de ani, mamă a doi copii, a fost descoperită chiar de soțul său, care a intrat în stare de șoc.

Familia, prietenii și colegii Danielei Neață, directoarea grădiniței ”Ion Creangă” din Alexandria, sunt în stare de șoc după ce vestea că femeia și-a pus capăt zilelor a făcut înconjurul orașului. Nimeni nu ar fi intuit o asemenea tragedie, mai ales că femeia nu avea probleme cunoscute, nici de sănătate şi nici în familie care să o determine să recurgă la gestul extrem.  

Și-a dus copiii de acasă    

Se pare că Daniela Neață, mamă a doi băieți, și-a pregătit totul astfel încât să nu existe posibilitatea de a fi împiedicată de cineva să-și ducă la bun sfârșit planul. Și-a dus copii la rude în comuna Orbeasca, apoi s-a întors acasă şi a lăsat un bilet de adio pentru soţul ei, în care i-a cerut să aibă grijă de copii, scrie antena3.ro.

Cel care a descoperit tragedia a fost soțul femeii. Când a văzut-o pe mama copiilor săi în ștreang, acestuia i s-a făcut rău. Sosiți la fața locului, medicii i-au acordat îngrijiri. Din nefericire, pentru tânăra mămică nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. 

Reprezentanţii Grădiniţei cu Program Prelungit ”Ion Creangă” au anunțat decesul Danielei Neață printr-unh mesaj tulburător: ”De astăzi, colectivul Grădiniței cu Program Prelungit "Ion Creangă" a rămas cu un gol imens. Cu tristețe și durere ne rugăm și plângem plecarea la cer a colegei noastre Daniela Neață. Un suflet cald și bun, o colegă extraordinară și un dascăl excepțional, apreciată și iubită de toți cei care au avut norocul să o cunoască. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate și greu încercate”. 

Citește și: 

Dezvăluiri despre copilul de 12 ani care s-a sinucis la Botoșani

Sinucidere șoc la Vaslui. Un adolescent și-a luat viața după ce a picat a doua oară la examenul auto 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net