Din nou panică la metrou. Un fum dens a apărut în ultimele vagoane

fum_la_metrou.jpg

fum_la_metrou
Călătorii care circulau vineri dimineața (6 decembrie) cu metroul din București au avut parte de momente de panică
FOTO: digi24.ro
Citeste tot despre: 

Călătorii care circulau vineri dimineața (6 decembrie) cu metroul din București au avut parte de momente de panică. Martorii spun că fumul dens a apărut în ultimele vagoane ale metroului ce circula în direcţia Anghel Saligny.

 

UPDATE Ora 10.10. Comunicatul Metrorex: ”Metrorex informează că astăzi, 06.12.2019, la ora 08:39, într-un tren ce mergea în direcția Preciziei, pe Magistrala 1 de metrou, un călător a apăsat butonul de alarmă pentru a anunța o degajare de fum în salonul trenului. Echipele Metrorex au verificat starea tehnică a trenului și astfel nu s-a confirmat sesizarea de degajare de fum, fiind vorba despre o degajare de praf, introdusă în salonul trenului prin sistemul de ventilație, la stația Eroilor, întrucât în zona respectivă se desfășoară lucrări. Personalul Metrorex a acționat în scopul prevenirii oricăror eventuale pericole conform procedurilor în vigoare. Precizăm că circulația trenurilor de metrou nu a suferit modificări și siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol în nici un moment.”

A fost panică în această dimineață (6decembrie) la metrou. Un fum dens s-a împrăștiat în garnitura de metro care circula în direcția Anghel Saligny.

Din nou panică la metrou

Călătorii au deschis ferestrele, și-au pus batistele la nas, dar fumul devenea tot mai gros. Încă nu a venit o explicație din partea Metrorex.

Mai mulți călători s-au speriat și au apăsat butonul de panică, informează digi24.ro.

Citește și:

Un om a fost prins între uși și târât de metrou. În ce condiții se circulă în subteran

Panică la metrou, din nou. O nouă avarie a aglomerat trenurile și stațiile

Loading...

Citește și

  • Anul acesta se fac 40 de ani de când Nicoale Ceauşescu a dat în folosinţă metroul bucureştean. Multe dintre staţii sunt construite atunci, altele continuate în anii ce au urmat. Dar cele mai multe au, în prezent, un grad de degradare extrem. Plouă prin pereţi, astfel că tencuiala este jupuită, mucegăită şi, de cele mai multe ori, peroanele băltesc în apă. Imaginile vorbesc de la sine!

  • Problemele de pe magistrala 2 au blocat sute de călători în stația Pipera

    Șirul problemelor la metrou a continuat joi. O cădere de tensiune în zona Piața Victoriei a afactat circulația garniturilor, astfel încât circulația s-a derulat pe un singur sens între Piața Romană și Pipera. După zeci de minute de panică printre călători, problema s-a remediat

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1