Panică la metrou, din nou. O nouă avarie a aglomerat trenurile și stațiile

adglomeratie-la-metrou.jpg

A fost din nou aglomeratie la metrou după ce instalatia electrică s-a defectat
Peroanele din stațiile de pe Magistrala Berceni-Pipera au fost foarte aglomerate
foto: captura Facebook George Țăranu

A fost din nou panică și aglomerație la metrou, miercuri dimineață, pe Magistrala Berceni – Pipera. Un incident a umplut stațiile de oameni, după ce trenurile au venit cu întârziere. Conform Metrorex, ar fi fost vorba despre o avarie la un sistem electric al liniei.

Avaria s-a produs în intervalul orar 7:50 – 8:50 , pe Magistrala 2  Berceni-Pipera, adică la o oră de vârf.  Peroanele, și așa foarte aglomerate pentru că la acea oră foarte mulți bucureșteni se îndreaptă spre parcul industrial din zona Pipera, au devenit neîncăpătoare.

”Trenurile de metrou au circulat cu întârzire de aproximativ 8 minute faţa de graficul de 3 minute. Întârzierea a intervenit urmare a dereglării unui sistem electric al liniei, coroborat şi cu retragerea unui tren din circulaţie. Din aceste motive, pe această magistrală se circulă cu viteză redusă, în condiţii optime de siguranţă. Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri şi din staţii”,  mai transmis Metrorex.

Acesta nu este singurul incident de acest fel din ultimele zile. Marţi dimineață, sute de călători au rămas blocați din cauza aglomerației, pe magistrala Berceni-Pipera, în Capitală.

A fost panică la metrou și vineri dimineața (17 mai). Sute de călători au rămas blocați în stații, pe magistrala Berceni-Pipera, în București. Totul s-a întâmplat din cauza unei defecțiuni tehnice.

De altfel, în ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele.

Loading...

Citește și

  • fum metrou victoriei

    Încă un incident la metroul Bucureștean, în această dimineață (6 noiembrie). Un cablu a luat foc în stația Piața Victoriei, iar peronul s-a umplut de fum. Nici o persoană nu a fost afectată, iar circulația nu a fost oprită.

  • Anul acesta se fac 40 de ani de când Nicoale Ceauşescu a dat în folosinţă metroul bucureştean. Multe dintre staţii sunt construite atunci, altele continuate în anii ce au urmat. Dar cele mai multe au, în prezent, un grad de degradare extrem. Plouă prin pereţi, astfel că tencuiala este jupuită, mucegăită şi, de cele mai multe ori, peroanele băltesc în apă. Imaginile vorbesc de la sine!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1