Declarații halucinante ale lui Mihai Pleșu: ”Mă droghez de 30 de ani”

Ultima actualizare:

    Mihai Pleșu a recunoscut că se droghează, deși suferă de boli grave de inimă
Mihai Pleșu a recunoscut că se droghează, deși suferă de boli grave de inimă

La 47 de ani, Mihai Pleșu a trăit o experiență traumatizantă. A fost pus la pământ în propria casă și săltat de mascați, fiind acuzat de consum și trafic de droguri. După 24 de ore de stat după gratii, fiul lui Andrei Pleșu a fost lăsat să plece acasă. Asta deși le-a mărturisit procurorilor că se droghează de 30 de ani.

Vineri, 5 aprilie, la prima oră a dimineții Mihai Pleșu s-a trezit cu mascații peste el. A fost acuzat de trafic şi consum de droguri de către procurorii DIICOT Iaşi, iar la capătul a 16 ore de audieri s-a decis reținerea sa pentru 24 de ore.

Dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, judecătorii au decis punerea lui sub control judiciar, astfel că sâmbătă, 6 aprilie, fiul lui Andrei Pleșu a ajuns acasă.

La plecare acesta a respins orice acuzaţie de trafic şi a cerut să i se prezinte probe.

Mihai Pleșu: ”Am să-i dau în judecată pe procurori”

”Am să-i dau în judecată pe procurori pentru că mi-au distrus viața. Eu fac terapie prin artă cu copiii. Ce părinte își va mai aduce acum copilul la mine?”, a declarat Mihai Pleșu.

Acesta a mai precizat că abia așteaptă să ajungă acasă și să-și liniștească părinții care sunt cardiaci. În plus, avocata sa, Sandra Grădinaru, a spus că procurorii nu au nici o dovadă că Mihai face trafic de droguri și că în cele șapte lui de cercetări nu au strâns nimic la dosar.

”Până la acest moment nu ne-a fost prezentată vreo probă în sprijinul acuzaţiei, ci doar această acuzaţie. Am contestat toate procedurile efectuate în cauză”, a declarat apărătoarea sa. Aceasta susţine că procurorii nu au efectuat nici un flagrant în acest dosar, acuzaţiile contra lui Mihai Pleşu fiind bazate pe afirmaţiile unor persoane. În plus, acuză faptul că acestuia i-au fost încălcate drepturile, în timpul audierii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Iaşi.

Mihai Pleșu se droghează ca să se relaxeze

Cu toate astea, surse din anchetă, spun că Mihai Pleșu ar fi recunoscut că este consumator de droguri de 30 de ani, pentru că stupefiantele îl ajută să se relaxeze.

Fiul cel mare al fostului consilier prezidenţial, Andrei Pleșu, şi iubita lui ar fi fost sub efectul drogurilor şi în faţa procurorilor, iar femeia chiar ar fi alăptat în acea stare.

Andrei Pleșu nu a comentat nimic despre cazul fiului său, Mihai Pleșu
Andrei Pleșu nu a comentat nimic despre cazul fiului său, Mihai Pleșu

Ofiţerii antidrog au descoperit în casa lui Mihai Pleşu o adevărată cultură de cannabis.

Cu toate acestea, cea mai mare parte din marfă ar fi provenit de la un cetăţean britanic care are o iubită în România. Apoi, Pleşu şi iubita lui le-ar fi împărţit cu alţii.

Drogurile crescute în casă erau vândute în cluburi

Unul din dealerii din Iaşi ar fi fost această tânără care vindea canabis cu 60-70 lei gramul. La petrecerile din cluburi se scoteau la vânzare şi alte substanţe interzise: pastile de ecstasy sau cocaină.

Ofiţerii antidrog au ridicat de la cele opt percheziţii făcute în Bucureşti şi Iaşi o jumătate de kilogram de cannabis, pastile ecstasy, ciuperci halucinogene, dar şi ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunțit.

Dosarul se referă la perioada septembrie-decembrie 2018, iar în această perioadă au fost implicate resurse financiare serioase ale statului. Au fost plătiţi investigatori acoperiţi şi s-au efectuat interceptări.

Iar acuzaţia constă în faptul că, în toată această perioadă, în aşa zisa reţea, s-ar fi comercializat 6 grame de canabis.

Mihai Pleșu a fost căsătorit de patru ori

Mihai Pleşu nu este la primul scandal. A fost căsătorit de patru ori, de două ori cu aceeaşi femeie. În 2017, una dintre fostele sale soţii, cu care mai are un copil, i-a făcut plângere penală pentru violenţă şi a cerut ordin de protecţie împotriva lui.

Bărbatul este restaurator de artă şi în 2017 şi-a tatuat pe tot spatele un desen specific grupării mafiote Yakuza. Pe lângă pasiunea pentru tatuaje, bărbatul mai este pasionat de TIR cu arcul.

Este proprietarul unei galerii de artă şi al unui magazin de arcuri.

Citește aici cât plăteau vedetele ca să se drogheze.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net