Mihai, fiul cel mare al lui Andrei Pleșu, ridicat pentru că vindea droguri la petreceri

Ultima actualizare:

    Mihai Pleșu, fiul cel mare al lui Andrei Pleșu, a fost ridicat pentru posesie de drogurifoto: Kamikaze
Mihai Pleșu, fiul cel mare al lui Andrei Pleșu, a fost ridicat pentru posesie de drogurifoto: Kamikaze

Mihai, fiul filosofului Andrei Pleșu, a fost ridicat vineri dimineața de polițiștii antidrog alături de alte șapte persoane. În urma unei acțiuni comune a oamenilor legii din Iași și București, au fost găsite 500 g canabis, ecstasy și ciuperci halucinogene.

UPDATE Mihai Pleşu, fiul lui Andrei Pleşu este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei. Surse judiciare au declarat pentru News.ro că Mihai Pleşu a cunoscut suspecţii din Iaşi la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical. 

Mihai Pleșu, restaurator de pictură murală, fiul filosofului Andrei Pleșu a fost ridicat pentru posesie de droguri, transmite Digi 24.

Polițiștii antidrog au organizat percheziții vineri dimineață, atât în Iași, cât și în București, având 8 mandate de percheziții domiciliare. Suspecții ar fi cultivat plante de canabis. În urma perchezitiilor, polițiștii au ridicat 500 de grame de canabis, ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunțit canabisul, pastile ecstasy și ciuperci halucinogene.

Băiatul cel mare al lui Pleșu nu se găsește pentru prima oară într-o situație cotroversată. În urmă cu un an și jumătate, Mihai și-a tatuat pe spate simbolurile celebrei organizații criminale Yakuza.

Cu ce se ocupă Mihai, fiul filosofului Andrei Pleșu

Mihai Pleșu este restaurator de pictură murală, proprietarul unei galerii de artă ”Pleshoo Contemporary”, și tatăl unui puști de doi ani. Fiul cel mare al fostului ministru al Culturii și consilier prezidențial a dezvăluit într-un interviu mai vechi pentru revista Kamikaze că moștenirea tatălui său a fost greu de dus.

"E neplăcut, și asta din două motive. Unul dintre motive este că eu sunt fan realizări personale, vreau să se știe că masa asta e făcută de mine, că aia am sudat-o eu, că am reușit să ajung unde am ajuns prin forțe proprii, punct. Or, oamenii cu care am interacționat de-a lungul anilor sunt convinși că, dacă nu eram băiatul lui Pleșu, probabil că eram vreun aurolac, cine știe pe unde. În general, premisa asta este: că ești băiatul ministrului și că tot ce-ai facut până acum se datorează acestui lucru.

Celălalt motiv este că tot apar diverși oameni în jurul tău care au pretenția de la tine să fii cel puțin aproape de nivelul tatălui. Motiv pentru care eu nu pot să fac o tâmpenie, și asta e nasol. Pentru că toata copilăria și toată adolescenta, și eu, și Matei a trebuit să prestăm, dacă vrei, să nu facem numele de râs. Dacă luam un 8 la română, îmi trăgea profesorul una peste ceafă, îmi spunea: «Nu ți-e rușine, ești băiatul lui Pleșu și nu știi care-i treaba?»”, a explicat Mihai Pleșu pentru Kamikaze.

Citește și:

Sorina Pintea, despre legalizarea canabisului: ”Fiul meu a fost condamnat pentru trafic”

Consumul de marijuana te scapă de depresie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net