De ce vrea Liviu Dragnea să rămână la Penitenciarul Rahova. Luni se termină carantina

liviu-dragnea-irina-tanase_2.jpg

liviu dranea si iubita lui irina tanase
Liviu Dragnea ar vrea să rămână aproape de iubita lui, Irina Tănase
foto: arhiva Click!

Dacă tot e să stea trei ani și jumătate după gratii, măcar să fie într-un loc unde iubita să-l poată vizita ori de câte ori i se face dor. Se pare că acesta este planul pentru Liviu Dragnea, care ar fi depus cerere pentru a rămâne în Penitenciarul Rahova și după încheierea perioadei de carantină.

Liviu Dragnea (56 de ani) vrea să rămână în continuare încarcerat la Penitenciarul Rahova, după expirarea perioadei de carantină, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Luni este cea de-a 21-a și ultima zi de carantină pentru fostul președinte PSD.

Potrivit procedurii, marți, comisia Penitenciarului Rahova trebuie să se reunească și să decidă unde își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare, pronunțată în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că fostul președinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să-l poată vizita. Decizia va fi luată însă de comisia de la Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea a primit primele vizite în pușcărie joi, 30 mai. Iubita fostului lider PSD, Irina Tănase (26 de ani), și fiul acestuia, Valentin, i-au dus fostului președinte al Camerei Deputaților un bagaj plin cu lucruri. Vizita a durat o oră, iar iubita lui Liviu Dragnea a refuzat să facă declarații. Mai mult, tânăra a ținut o umbrelă deschisă în fața ei, pentru a se asigura că reporterii și cameramanii nu se apropie prea mult de ea.

irina-tanase-umbrela.jpg

Irina Tănase, în vizită la Liviu Dragnea
Irina Tănase s-a folosite de o umbrelă pentru a se feri de jurnaliști
Foto; captură Antena 3

 

Citește și:

Liviu Dragnea, condiții de lux în închisoare! Politicianul, tratat ca un VIP

Cele mai bune glume şi meme-uri cu Liviu Dragnea la puşcărie

Liviu Dragnea, condamnat în dosarul angajărilor fictive

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Loading...

Citește și

  • liviu dragnea in masina politiei

    Procesul în dosarul angajărilor active la Protecția Copilului Teleorman a ajuns, luni, la final. Judecătorii Instanței Supreme au decis în cazul lui Liviu Dragnea să păstreze pedeapsa de 3 ani și 6 luni, cu suspendare. Cum președintele PSD mai avea o condamnare cu suspendare în Dosarul Referendumul, pedepsele au fost cumulate, iar sentința dată luni a devenit cu executare.

  • Preşedinte al Camerei Deputaţilor, preşedintele partidului aflat la putere, fost ministru şi preşedinte de Consiliu Judeţean, actual deţinut. Cariera lui Liviu Dragnea (56 de ani) s-a încheiat, luni, 27 mai, la ora 13.50, când magistraţii au decis: 3 ani şi 6 luni, închisoare cu executare. Au fost 16 ore care i-au schimbat viaţa unuia dintre cei mai controversaţi oameni politici din România. Duminică seara a aflat că a pierdut puterea, iar luni la prânz, libertatea.