Cele mai bune glume şi meme-uri cu Liviu Dragnea la puşcărie

dragnea.jpg

liviu dragnea
Liviu Dragnea, într-o imagine editată de internauţi
Foto: arhivă personală

Avalanşă de glume şi imagini pline de umor pe Internet după ce s-a aflat că Liviu Dragnea va sta la închisoare pentru 3 ani şi jumătate. Inventivitatea românilor este arhicunoscută, aşa că reţelele sociale au fost împânzite de fotografii editate şi mesaje care descriu într-un mod plin de umor situaţia în care a ajuns fostul lider PSD. Încarcerat la penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a petrecut deja prima noapte după gratii.

Şirul glumelor la adresa lui Liviu Dragnea, care a ajuns  luni, la doar o zi după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare, după gratii, începe cu o imagine în care fostul lider social democrat apare alături de preşedintele Klaus Iohannis. Cei doi se privesc în ochi, iar şeful statului îi sosteşte cuvântul "restaurant", termen folosit la binecunoscutul joc al copilărie "Fazan", cu care îţi închizi adversarul şi îl elimini joc.

Fotografia lui Dragnea a fost mutată, apoi, şi pe ambalajul unui săpun, devenit între timp, marcă înregistrată în penitenciar, iar cea a Irinei, iubita mai tânără cu 30 de ani, pe un site de întâlniri fierbinţi, unde la descriere partanera liderului PSD este îm căutartea aceluiaşi tipar de bărbat ca Dragnea, dar fără dosar penal. Pe aceeaşi platformă de întâlniri, Dragnea este luat peste picior că şi-ar fi găsit de fapt jumătatea într-o celulă de închisoare, loc unde îşi va petrece următorii trei ani şi jumătate.

1/8

Liviu Dragnea, mic dejun cu biscuiţi şi margarină, în închisoare 

Liviu Dragnea și-a petrecut prima noapte în Penitenciarul Rahova, acolo unde a ajuns luni după-amiază. Politicianul a primit o condamnare definitivă la trei ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive, dar ar putea cere eliberarea condiţionată ceva mai devreme. Dragnea s-a uitat la televizor, dar n-a vrut să mănânce la cină alături de ceilalți „colegi”. Surse din interior au dezvăluit că, cel mai probabil, a venit cu mâncare de acasă. La micul dejun în schimb a primit ceai, marmeladă, margarină, biscuiţi şi ou. Începând de marţi dimineață va intra în programul de evaluare medicală și psihologică şi va fi în carantină pentru o perioadă de 21 de zile. 

 

Citeşte şi:

 

Cine va conduce PSD după ce Liviu Dragnea va intra în pușcărie

Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de pușcărie. A fost dus la Penitenciarul Rahova

Loading...

Citește și

  • De-a lungul timpului, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost ținta fotografilor, care au surprins privirile galeșe pe care tânăra i le arunca liderului PSD mai tot timpul, ca o declarație de iubire mascată. Totuși, în ziua în care Dragnea și-a pierdut libertatea, Irina parcă a fost de negăsit!

  • Preşedinte al Camerei Deputaţilor, preşedintele partidului aflat la putere, fost ministru şi preşedinte de Consiliu Judeţean, actual deţinut. Cariera lui Liviu Dragnea (56 de ani) s-a încheiat, luni, 27 mai, la ora 13.50, când magistraţii au decis: 3 ani şi 6 luni, închisoare cu executare. Au fost 16 ore care i-au schimbat viaţa unuia dintre cei mai controversaţi oameni politici din România. Duminică seara a aflat că a pierdut puterea, iar luni la prânz, libertatea.