De ce se află de fapt Gabriela Firea la Londra: «Este vorba despre o afecţiune rară!»

gabriela_firea-primar_general_bucuresti.jpg

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea spune că liderul PSD Liviu Dragnea a tăiat 25% din bugetul Capitalei
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea investighează o problemă de sănătate de mai bine de jumătate de an
FOTO: adevarul.ro

Gabriela Firea se pregăteşte pentru a patra operaţie la colon, dar se pare că intervenţia nu va avea loc în străinătate, aşa cum s-a crezut iniţial. Primarul Capitalei a anunţat joi (13 iunie) că se află la Londra şi că îi este dor de copii şi toată lumea a bănuit că fosta jurnalista urmează să se supună unei noi intervenţii chirurgicale. Gabriela Firea a revenit pe contul reţelei sociale şi a explicat că face de fapt un set de analize şi cere o a doua opinie medicală.

Gabriela Firea se află la Londra pentru a investiga problema de sănătate ce nu-i dă pace de mai bine de jumătate de an. Primarul Capitalei a explicat pe contul de Facebook de ce anume s-a adresat medicilor din străinătate, explicând că de fapt va face şi a patra operaţie tot în România.  

firea_si_pandele.jpg

gabriela firea florentin pandele
Foto: arhivă personală

"Nu suntem în concediu! Nu am venit la Londra să ne relaxăm! Nu mă operez la Londra, ci în România, la Spitalul Cantacuzino (de stat). Sunt aici pentru un set de analize, la recomandarea medicilor de la noi, fiind vorba despre o afecţiune rara, este normală a doua oprinie medicală", a notat fosta jurnalistă pe contul ei de Facebook.

Gabriela Firea s-a operat de trei ori la colon

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea s-a operat de mai multe ori la colon. Prima intervenţie a făcut-o laparoscopic la Spitalul Cantacuzino la finele anului 2018. Ulterior lucrurile s-au complicat pentru ea şi a declarat că medicii i-au scos la a doua operaţie din luna ianuarie o sârmă. Pe 29 martie 2019, Firea s-a operat, din nou, la colon, în aceeaşi unitate medicală, după o ocluzie intestinală.  

”Sănătatea mea, în ultimele şase luni, a atârnat de un fir de aţă. Am avut mai multe intervenţii şi o operaţie dificilă iar în vara aceasta mai urmează una complexă, sper finala”, mărturisea Gabriela Firea recent.  La Londra, primarul capitalei se află împreună cu soţul ei Florentin Pandele. 

"În decembrie a avut o intervenție chirurgicală de urgență (n.r. Gabriela Firea), în ianuarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenție chirugicală, care ne-a dărâmat pe toți, numai pe ea nu. Eu cred ca fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab și m-am întors pentru a nu știu câta oară cu fața la Dumnezeu”, a povestit și soțul acesteia, Florentin Pandele.

 

Citeşte şi: 

 

Adevăratul motiv pentru care Gabriela Firea a fost spitalizată

Gabriela Firea se operează iar luna viitoare. Este a treia operație la colon în șase luni

 

 

Loading...

Citește și