Cum va fi vremea de Sfânta Maria. Prognoza meteo în perioada 5 – 18 august

Ultima actualizare:

    Meteorologii ANM spun că și în următoarele două săptămâni vor fi perioade cu caniculă, dar și cu reprize de ploiFOTO: adevarul.ro
Meteorologii ANM spun că și în următoarele două săptămâni vor fi perioade cu caniculă, dar și cu reprize de ploiFOTO: adevarul.ro

Vreme schimbătoare în acest an, la începutul lunii august. Meteorologii ANM spun că și în următoarele două săptămâni vor fi perioade cu caniculă, dar și cu reprize de ploi. Cum va fi vremea de Sfânta Maria. Prognoza meteo în perioada 5 – 18 august.

Meteorologii ANM au realizat o estimare a vremii pentru perioada 5 – 18 august. Potrivit prognozei, vremea se va încălzi treptat până pe data de 8 august, când va fi caniculă, dar de vineri, 9 august, se va răci din nou.

Luna august este cea mai călduroasă lună din an, spun statisticile ANM.

Vremea în Banat și Crișana

Se va încălzi până pe 8 august, când va fi caniculă, adică peste 35 de grade la umbră. Vineri, 9 august, temperaturile vor coborî cu circa 5 grade. Se va încălzi din nou de luni, 12 august, până la 35 de grade. Din 14 august, temperaturile vor coborî ușor, iar pe 15 august vor fi în jur de 30 de grade. Vor fi intervale de timp cu averse în zilele de 8 și 9 august, apoi după 13 august.

Vremea în Transilvania

Până pe 8 august, temperaturile vor crește până la 33 de grade, după care vor coborî la 28 de grade. Pe 15 august, sunt prognozate în jur de 28 - 30 de grade. Sunt posibile averse în zilele de 8 și 9 august, apoi după 13 august.

Vremea în Maramureș

Temperaturile vor crește până la 33 de grade, pe 8 august. În 9 și 10 august, vor fi doar 28 de grade, după care temperaturile vor urca din nou la 33 de grade. De Sfânta Maria, sunt prognozate în jur de 28 de grade.  Vor fi intervale cu averse, cel mai probabil în ziua de 9 august, apoi după 13 august.

Vremea în Moldova

Vor fi în jur de 33 de grade pe 8 august, iar în weekend în jur de 28 de grade. De Sfânta Maria sunt prognozate 32 de grade, apoi temperaturile vor coborî ușor. Vor fi intervale cu averse, cel mai probabil în ziua de 9 august, apoi după 13 august.

Vremea în Dobrogea

Nu vor fi mari diferențe, de la o zi, la alta. Sunt prognozate 28 – 30 de grade, până pe 18 august. Probabilitatea pentru averse va fi în jurul datei de 9 august, apoi după 15 august.

Vremea în Muntenia și Oltenia

Temperaturile vor crește până la 34 de grade, până pe 8 august, iar de luni, 12 august, vor fi 34 – 35 de grade, inclusiv de Sfânta Maria. Probabilitatea pentru averse va fi mai mare în jurul datei de 9 august și după 14 august.

Vremea la munte

Între 18 și 23 de grade, în următoarele două săptămâni. Vor fi intervale cu averse în fiecare zi, dar mai frecvente în jurul datei de 9 august și după 13 august.

Citește și

Cum este vremea în luna august în România. Este cea mai călduroasă lună din an

Cum va fi vara 2019? Prognoză meteo pentru 3 luni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net