Cum trăiesc cu adevărat Udrea şi Bica în închisoare. Nu spală nici măcar o farfurie după gratii

7-act-1-elena-udrea-si-copilul-facebook-3col-591515151.jpg

elena udrea, inchisoare, Alina Bica, Costa Rica, fetita, penitenciar
Elena Udrea şi micuţa Eva, imagine surprinsă în puşcărie
Foto: Facebook / Elena Udrea

În Costa Rica, dorm câte trei deţinute într-un pat şi e multă mizerie! Aşa a descris avocata Alinei Bica condiţiile din puşcăria în care sunt încarcerate atât clienta sa, cât şi Elena Udrea. Autorităţile din ţara situată în America Centrală o contrazic însă pe avocată: “Închisoarea nu este supraaglomerată”.

A prezentat un tablou sumbru! Avocata Laura Vicol a declarat recent că Alina Bica (44 de ani), fost şef la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), şi Elena Udrea, fost ministru al Turismului, trăiesc în condiţii mizere la penitenciarul în care sunt încarcerate, de la începutul lunii octombrie, în Costa Rica.

“E cumplit, am înţeles că dorm câte trei deţinute în pat. Este foarte multă mizerie, este multă violenţă şi sunt puţini gardieni, care nu reuşesc să menţină ordinea”, a susţinut Laura Vicol, avocata Alinei Bica.

7-act-2-alina-bica-mediafax-3col-98255.jpg

elena udrea, inchisoare, Alina Bica, Costa Rica, fetita, penitenciar
Alina Bica s-a plâns avocatei de mizeria de la închisoare
Foto: Mediafax

 

Declaraţiile avocatei l-au deranjat pe ministrul Justiţiei din Costa Rica. Marcia Gonzalez Aguiluz a precizat că informaţiile ajunse în România nu sunt reale. “Cele două românce sunt închise în modulul A2. După cum se ştie, închisoarea Vilma Curling nu e supraaglomerată şi fiecare dintre deţinute are propriul pat. Modulul este construit pentru 68 de persoane. Nici măcar nu şi-au spălat o farfurie, nici măcar nu şi-au curăţat patul. Sunt oameni angajaţi pentru asta”, a explicat Jose Luis Bermudez, director în ministerul Justiţiei din Costa Rica, pentru publicaţia lateja.cr. 

Mai mult, se pare că Elena Udrea îşi vede fetiţa de două ori pe zi. Jose Luis Bermudez a mai ţinut să sublinieze că fostul ministru nu a cerut niciodată transferul în clădirea destinată mamelor cu copii. 

Click! spune

Elena Udrea are o sentinţă definitivă de şase ani de închisoare, în dosarul “Gala Bute”, iar Alina Bica trebuie să execute patru ani, în dosarul “Adrian Videanu”. Ele s-au refugiat în Costa Rica înainte de pronunţarea sentinţelor definitive. Udrea şi Bica au fost reţinute de Interpol pe o stradă din San Jose şi duse la închisoarea Vilma Curling.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1