Care a fost reacția avocatei Alinei Bica după respingerea cererii de eliberare a Elenei Udrea

elena-udrea-adrian-alexandrov-eliberare-arest.jpg

Elena Udrea de mână cu Adrian Alexandrov
Avocata Alinei Bica, revoltată de respingerea de eliberare din arest
Citeste tot despre: 

Laura Vicol, avocata care o apără pe Alina Bica și-a spus punctul de vedere cu privire la respingerea cererii de eliberare depusă de Elena Udrea. Tribunalul din Pavas, din Costa Rica, i-a respins Elenei Udrea de curând cererea de eliberare din arestul preventiv.

Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni, la începutul lunii octombrie. Cele două au fost ridicate de poliție în plină stradă, în timp ce îşi beau cafeaua. 

Ce spune Laura Vicol despre respingerea Tribunalului

Avocata Alinei Bica a fost dură în declarații și a explicat faptul că Alina Bica este foarte dezamăgită de faptul că trebuie să rămână în arest.

„Alina este devastată de această hotărâre, nimeni nu se aştepta să stea atât timp în penitenciar. Din punctul meu de vedere era mai indicat un arest la domiciu, dar sunt mai stricţi. Este o măsură mult prea aspră deţinerea în penitenciar. Trebuie să ținem cont că este vorba de o procedură de extrădare, nu de ispășirea unei pedepse”, a declarat Laura Vicol la Antena 3.

Ce greșeli crede avocata că a făcut Elena Udrea

Laura Vicol crede că greșeala Elenei Udrea a fost că s-a expus într-o revistă, realizând astfel un haos mediatic.

„Din punctul meu de vedere, Elena a greşit mult când s-a expus mediatic..E prima sarcină..Și e un motiv de bucurie…Și-a arătat burtica într-o revistă…Această expunere mediatică, atunci când faci o cerere, una dintre condiţii este să nu comunici cu presa…”, a mai spus avocata.

Loading...

Citește și

  • elena udrea si adrian alexandrov

    De când Elena Udrea a fost ridicată pe stradă de Interpol, logodnicul ei a rămas în Costa Rica pentru a avea grijă de fetiţa lor în vârstă de o lună şi jumătate. Nu ştie cât va mai sta acolo, însă în această perioadă a fost nevoit să îşi abandoneze afacerile din ţară, respectiv agenţia imobiliară şi un raion de peşte din Corbeanca.

  • Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov (32 de ani), a povestit cât de rău a reacționat iubita lui atunci când i-a dus-o pentru prima oară la închisoare pe fetița lor, loc în care se află, din 3 octombrie, alături de fosta șefă a DIICOT, Alina Bica.