Criminalul din Caracal a avut complici? Ce apel a primit mama Alexandrei după ce el a fost arestat

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă a recunoscut cele două crime
Gheorghe Dincă a recunoscut cele două crime

Cazul crimelor din Caracal se complică. Au ieșit la iveală detalii surprinzătoare din anchetă: Mama Alexandrei, una dintre fetele dispărute, a primit un „apel de liniștire” de la un bărbat necunoscut, care îi spunea că fata ei este bine, în străinătate, în timp ce suspectul Gheorghe Dincă era în custodia poliștiștilor.

Gheorghe Dincă, cel care a fost primul suspect al polițiștilor în cazul crimelor din Caracal, a fost arestat preventiv sub acuzațiile de viol și trafic de persoane. Duminică, 28 iulie, se pare că agresorul și-a recunoscut faptele, explicând că, într-adevăr, le-a ucis pe cele două fete date dispărute, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Interesant este însă modul în care acesta ar fi acționat. Rudele celor două fete le-au dezvăluit anchetatorilor că au primit telefoane suspecte în urmă cu ceva vreme, de la un bărbat care se intitula „ginerele” lor și care le spunea că fetele sunt în perfectă siguranță și că au plecat să lucreze în străinătate, pentru a-i „liniști” pe părinții victimelor și pentru a-i convinge să nu mai apeleze la forțele de ordine pentru ajutor.

Anchetatorii cazului au presupus că cel ce a fost supranumit „criminalul din Caracal” ar fi dat aceste telefoane, însă mama uneia dintre fete a făcut o dezvăluire șocantă. Mama Alexandrei a explicat că a fost sunată de un bărbat, după ce Gheorghe Dincă a fost arestat! Să fi avut, oare, complici? În momentul apelului, Dincă era în custodia poliției și nu avea acces la telefon. Apelul s-a desfășurat exact ca și cele precedente, bărbatul susținând că fata este bine și îndemnându-i pe părinții ei să se liniștească.

Dezvăluirea a fost făcută de unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, la Digi24. „Verișoara mea, mama Alexandrei, a fost sunată de un alt bărbat vineri, în jurul orei 7.30, după ce Gheorghe Dincă fusese arestat. Dincă fusese arestat la ora 6.00! Mama Alexandrei era prea bulversată ca să-și dea seama dacă vocea era a aceluiași bărbat care a sunat-o prima oară”, a declarat Alexandru Cumpănașu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României și unchiul fetei.

Din spusele acestuia, se pare că Dincă ar fi avut complici care au vrut să-i trimită pe anchetatori pe o pistă falsă, a unei posibile plecări de bună voie a fetei în străinătate. Și Iordache Sterian, bunicul Luizei Melencu, a declarat sâmbătă că el crede că Dincă n-a acționat singur. La fel ca și rudele Alexandrei, acesta a primit un telefon de la un bărbat, care i-a spus că este iubitul nepoatei sale, iar aceasta este bine, în străinătate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net