Criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă, s-a săturat de închisoare. Monstrul a contestat măsura arestării preventive

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă va fi judecat pentru opt infracţiuniFoto: Mediafax
Gheorghe Dincă va fi judecat pentru opt infracţiuniFoto: Mediafax

Monstrul de la Caracal, acuzat de răpirea și uciderea a două adolescente din oraș, nu mai vrea să stea pușcărie. Gheorghe Dincă, aflat după gratii de la sfârșitul lunii iulie anul trecut, le-a cerut procurorilor să fie lăsat în libertate.

Cu doar câteva zile înainte să împlinească un an de când a fost arestat, principalul suspect în cazul ororilor din Caracal a contestat ultima prelungire a arestării preventive. Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova îl vor audia prin videoconferinţă, în cameră preliminară, scrie adevarul.ro.

„Contest măsura arestării preventive”, a scris Dincă în cererea transmisă judecătorilor.

Criminalul de la Caracal a contestat arestarea preventivă

Magistraţii Curţii de Apel Craiova se vor pronunţa în cazul cererii depuse de Dincă în cursul zilei de astăzi, 17 iulie 2020. Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracţiuni, omor calificat - două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte - două infracţiuni.Totul a ieşit la iveală după ce adolescenta de 15 ani, Alexandra Măceşanu a reuşit să sune la 112 şi să ceară ajutor. Fata a spus că a fost răpită, violată şi ameninţată cu moartea, a dat numeroase indicii legate de locul unde se află, dar poliţiştii şi procurorii din Olt nu au reuşit să intervină la timp să o salveze.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal. Probele strânse de anchetatori nu au dus însă la acdeste concluzii, rămăşiţele osoase fiind extrem de calcinate pentru a fi identificat ADN-ul din ele. De când a fost reţinut, Gheorghe Dincă şi-a schimbat de mai multe ori declaraţia.

Citește și:

Gheorghe Dincă a povestit în detaliu cum și de ce le-a ucis pe Alexandra și Luiza: «Voiam doar sex»

A început procesul lui Gheorghe Dincă. Reacția familiei Luizei când a dat ochii cu criminalul

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net