Criminaliștii bănuiesc că Dincă a ținut-o pe Luiza Melencu într-o cameră de tortură

d25-2-luiza11-1col.jpg

Luiza Melencu (18 ani), răpită pe 14 aprilie

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile cu privire la Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută în 14 aprilie și despre care bărbatul a spus ba că a ucis-o ca pe Alexandra Măceșanu, ba că i-a aruncat corpul în Olt. Criminaliștii bănuiesc însă că Dincă a ținut-o pe Luiza într-o cameră de tortură descoperită în curtea acestuia.

În primele două declaraţii date la Craiova, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Luiza chiar în ziua în care a răpit-o. Acum spune altceva, conform Adevărul.

Dacă în cazul Alexandrei există probe certe care demonstrează că fata de 15 ani a fost în casa lui Dincă, iar INML atestă că rămăşiţele umane găsite în butoiul din curtea bărbatului de 66 ani ar aparţine acesteia, în cazul Luizei sunt anchetatorii n-au găsit prea multe probe care să susțină declarațiile lui Dincă.

Anchetatorii au găsit o singură pată de sânge pe colţul noptierei din camera unde dormea Gheorghe Dincă despre care legiştii au spus că aparţine Luizei Melencu, fata dispărută pe data de 14 aprilie. Nu există informaţii că s-ar fi găsit telefonul acesteia sau rucsacul despre care Dincă a spus că l-ar fi aruncat pe o stradă din Caracal în timp ce o ducea pe fată acasă.

Dincă, declarații contradictorii despre moartea Luizei Melencu

4-actu-4-15col-mediafax_foto-politia_romana.jpg

Anchetatorii au descoperit un buncăr în care monstrul şi-ar fi ţinut victimele
Foto: Mediafax

În primele declaraţii, Dincă a mărturisit că pe Luiza ar fi ucis-o „la fel ca pe Alexandra”. Prima dată a susţinut că i-a aruncat corpul în Olt, apoi în Dunăre, iar 5 zile mai târziu a spus că rămăşiţele tinerei sunt, de fapt, într-o lizieră situată la câţiva kilometri de casa sa. Aici, de altfel, anchetatorii au găsit mai multe fragmente osose şi dinţi, dar specialiştii INML nu au putut confirma până acum cui aparţin rămăşiţele umane.

După o lună de la aceste prime declaraţii, Gheorghe Dincă şi-a schimbat, însă, mărturia. Acum susţine că nu ar fi omorât-o imediat pe Luiza, ci după câteva zile, când a aflat că soţia sa urmează să vină acasă, din Italia. Criminaliştii nu exclud ca Dincă să o fi ţinut pe fata răpită chiar în buncărul descoperit sub o rampă de maşini unde a fost găsită şi o saltea.

Dincă: ”I-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea ca nu vrea”

Despre Luiza, presupusul criminal a povestit că, atunci când a luat-o la ocazie, era foarte vorbăreaţă. „Zicea că a vrut sa scoată bani de la bancomat, că-i trimisese maică-sa. Când a zis că n-a reuşit să scoată banii, am ştiut că făcea aluzie să-i dau eu. Şi i-am oferit o partidă de sex, dar se prefăcea ca nu vrea”, a mai declarat Dincă.

Citește și:

Crimele din Caracal. Aceasta este ultima imagine cu Luiza Melencu, fata de 18 ani ucisă de Gheorghe Dincă

Crimele din Caracal: Luiza a fost violată timp de trei luni, iar trupul aruncat în Dunăre sau Olt

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1