Crimele de la Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu, audiați. Nu vor daune morale

d35-3-alexandra11-1col.jpg

Alexandra Măceşanu (15 ani), sechestrată pe 24 iulie

Părinții Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dincă a declarat că a omorât-o, sunt audiați de procurori joi, la sediul Poliției Caracal, au declarat pentru Mediafax surse din anchetă.

Conform surselor citate, anchetatorii vor să refacă întregul traseu al Alexandrei din ziua în care a fost răpită. De asemenea, părinții Alexandrei au fost întrebați dacă doresc să se constituie parte civilă în dosar. Surse din anchetă au declarat că părinții fetei le-au spus anchetatorilor că nu se vor constitui parte civilă în dosarul crimelor din casa lui Gheorghe Dincă și că nu vor bani de pe urma acestei tragedii.

În ceea ce îl privește pe Gheorghe Dincă, acesta va participa joi la o percheziție informatică, alături de avocatul său. Anchetatorii verifică telefoanele lui Dincă, precum și aparatul de fotografiat și laptopul ridicate din casa acestuia.

Alexandra Măceșanu a sunat la 112 din casa lui Gheorghe Dincă

Miercuri s-au împlinit două săptămâni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani luată "la ocazie" de Gheorghe Dincă. În același mod a dispărut în luna aprilie și Luiza Melencu, de 18 ani. Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat încă de joi, de trei ori, la 112 pentru a-și anunța răpirea.
Duminică, 28 iulie, după ce inițial a negat că le cunoștea pe cele două fete, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra și i-a ars trupul, declara procurorul șef adjunct al DIICOT Georgiana Hosu. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a procedat la fel și cu Luiza.

Anchetatorii au confirmat decesul Alexandrei Măceșanu

Anchetatorii au confirmat că rămășițele osoase găsite în locuința lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu. ”În urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceșanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată științific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinților Alexandrei”, au anunțat sâmbătă, 3 august, reprezentanții DIICOT într-un comunicat de presă.

Citește și:

Alexandra Măceșanu a fost strâns legată de pat cu o sfoară şi lăsată să zacă pe podea, în ultima sa noapte

Dureros! Părinții Luizei au mers acasă la Alexandra, după ce adolescenta a fost confirmată moartă

Loading...

Citește și

  • gheorghe dinca arestat

    Gheorghe Dincă (66 de ani), suspectat de răpirea, sechestrarea, violarea și uciderea a două adolescente, și-a mărturisit crimele la două zile după ce a fost reținut și numai după ce a discutat cu un polițist pe care-l considera de încredere. Surse din cadrul anchetei au dezvăluit, pentru ”Adevărul”, cine este polițistul misterios.

  • Gheorghe Dincă, mecanicul din Caracal care a recunoscut că le-a violat şi le-a ucis pe Luiza Melencu (18 ani) şi pe Alexandra Măceşanu (15 ani), se vaită că ritmul anchetei l-a obosit. Mai mult, asasinul reclamă că în timpul percheziţiilor primeşte apă care se încălzeşte, după cum dezvăluie Claudiu Lascoschi, avocatul său.