Crima de la Gura Șuții: care este reacția autorităților olandeze

ucigas.jpg

ucigas
Cetățeanul olandez acuzat de crima de la Gura Șuții este un cunoscut pedofil în Olanda. El a venit la vânătoare de copii în România
sursa foto: dambovitanews.ro

Autorităţile olandeze sunt la curent cu investigaţia care îl vizează pe un cetăţean olandez, în România, în cazul uciderii unei fetiţe în judeţul Dâmboviţa, informează presa olandeză.

Ministerul olandez de Externe a transmis pentru cotidianul De Telegraaf că Ambasada Olandei din Bucureşti „a aflat din presă despre acest caz", potrivit Mediafax. Un purtător de cuvânt al instituţiei a declarat pentru site-ul Gelderlander.nl: „Deocamdată, este vorba de un caz aflat în resortul Poliţiei române. Urmărim cazul în presă. Dacă putem oferi asistenţă, vom fi contactaţi".

Și presa olandeză scrie despre crima de la Gura Șuții

Conform unor surse citate de site-ul AD.nl, anchetatorii din România au discutat deja despre acest caz cu autorităţile din Olanda. Poliţia din Olanda nu a confirmat oficial informaţia. Presa olandeză relatează despre cazul suspectului Johannes V., un bărbat de 47 de ani suspectat că a omorât o fetiţă în localitatea Gura Şuţii. Potrivit unor surse, suspectul a părăsit România. „Din ce se ştie, principalul suspect a părăsit România", precizează site-ul AD.nl.

Vrima de la gura Șuții, din județul Dâmbovița a șocat o tară-ntreagă. O copilă de numai 11 ani a fost răită de pe stradă, bătută, violată și ucisă de un cetățean olandez, aflat la vânătoare de copii.  

Citește și:

Cine este cetățeanul olandez, principalul suspect în cazul crimei din Gura Șuții

Fetiţe de 11 ani, dispărute de acasă

Loading...

Citește și

  • Ion Tatu, zis Ricky a lui Focaru, din  Gura Şuţii (Dâmboviţa),  în vârstă de 22 de ani este cel care a terorizat o comună întreagă, după ce în doar o lună, a bătut fără milă, cinci femei. El a ajuns din nou în închisoare, după ce numai ce fusese eliberat.

  • raed arafat

    Azi, Ministerul Afacerilor Interne a pus în dezbatere publică o ordonanță de urgență care dă undă verde implementării unui sistem de localizare rapidă a persoanelor dispărute ce apelează numărul de urgență 112. Raed Arafat a venit în fața premierului Dăncilă și a prezentat 14 măsuri care vor deveni funcționale, unele în curs de un an, altele având un termen de 60 de luni.