Fetiţe de 11 ani, dispărute de acasă

Ultima actualizare:

O fetiţă de 11 ani din localitatea Gura Şuţii, care vineri nu a mai ajuns acasă de la şcoală, este căutată cu un elicopter şi cu mai multe drone.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, în momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu blugi albaştri, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi pantofi sport de culoare neagră cu roşu. Fata are 1,50 m înălţime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui şi păr lung, castaniu. O altă fetiţă de 11 ani a dispărut din sectorul 3 al Capitalei.

Potrivit Mediafax.ro, la data de 18 septembrie a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Purta un tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening gri, în picioare avea adidaşi negri. Are 1,60 metri şi 95 kg. O altă fetiţă, tot de 11 ani, dispăruse vineri din comuna Poiana Mare, judeţul Dolj. Din fericire, a fost găsită teafără.

Update: O veste bună a apărut astăzi, 23 septembrie pentru minora de 11 ani, dispărută în data de 18 septembrie, din București, ea a fost găsită pe raza județului Brașov. Va fi internată într-un centru de primire. Nu există date, la acest moment, ca ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net