Ce a spus Victor Negrescu după ce şi-a dat demisia din Guvern

Ultima actualizare:

    Victor Negrescu i-a luat prin surpindere pe colegi cu gestul său Foto: arhivă personală
Victor Negrescu i-a luat prin surpindere pe colegi cu gestul său Foto: arhivă personală

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a precizat sâmbătă, pentru Agerpres, în contextul informaţiilor din mass-media privind demisia sa din funcţie, că îşi rezervă dreptul să îşi exprime punctul de vedere în cadrul Guvernului şi al Partidului Social Democrat, din a cărui conducere face parte.

Victor Negrescu a făcut primele declarații după ce în presă au apărut informaţii că ar fi renunţat la portofoliu, dar ministrul nu pare deloc să explice motivele plecării din Guvern. "Din respect pentru colegii mei şi pentru responsabilităţile pe care le am atât la nivel european, cât şi la nivel naţional, pe care le tratez cu seriozitate şi profesionalism, îmi rezerv dreptul să-mi exprim punctele de vedere în cadrul Guvernului, respectiv al Partidului Social Democrat, din a cărui conducere fac parte”, a declarat Victor Negrescu.

Presa a relatat sâmbătă că ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a depus demisia din funcţie. Întrebată, la Digi24, dacă poate confirma această informaţie, Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene, a explicat că ministrul ar fi luat această decizie din motive personale. „Din câte înţeleg, s-a produs această demisie a domnului Negrescu”. Ea a comentat că, probabil, ceea ce l-a determinat să recurgă la acest gest a fost ceva de natură personală.

Cine este Victor Negrescu

Ministrul Victor Negrescu s-a remarcat ca fiind unul din cei mai serioși și activi miniștri reușind printre altele preluarea Președinției Strategiei UE pentru Regiunea Dunării sau lansarea Trio-ului Franța-Germania-România la nivelul miniștrilor de afaceri europene. Victor Negrescu este fost jurnalist la Radio France International și europarlamentar din partea PSD. 

El s-a născut la 17 august 1985, la Bucureşti. A studiat la Liceul „Victor Duruy” din Paris (2001-2004). Este licenţiat al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti (2008). Negrescu a fost  consilier de comunicare şi relaţii cu presa la Camera Deputaţilor din Parlamentul României (2007-2008), funcţie ocupată şi la Parlamentul European (2008-2009), dar şi consilier personal în cadrul Ministerului Economiei, Departamentul pentru Energie.

Citeşte şi:

Femeile, la putere în Guvernul Viorica Vasilica Dăncilă

Uite ce premier elegant vom avea! Viorica Dăncilă adoră accesoriile și gențile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image
actualitate.net
image
actualitate.net