Uite ce premier elegant vom avea! Viorica Dăncilă adoră accesoriile și gențile

dancila_psd_etno.jpg

dancila_psd_etno
Viorica Vasilica Dăncilă a prezentat lista cu noul Cabinet
foto: Inquam Photos / George Călin

Viorica Vasilica Dăncilă este premierul nominalizat al României. Nu știm cum se îmbrăca pe vremea când era profesoară, dar în ultimii ani a făcut investiții importante în îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii la modă.

Viorica Vasilica Dăncilă  (54 de ani) este o femeie căreia îi place să fie elegantă și dichisită în public, după cum a mărturisit. Este mereu îmbrăcată cu grijă și machiată cu atenție.

De când a avansat pe plan politic a avut grijă cum se prezintă în lume. Click! a consultat mai mulți stiliști care au apreciat ținutele viitorului premier. ”Poartă lucruri de calitate și accesorii asortate. Uneori, face exces de de tesături și imprimerii, dar de cele mai multe ori ținutele sunt elegante și bine accesorizate”, a fost verdictul stiliștilor.

Totuși, nu am putut să nu observăm că Viorica Dăncilă are o mulțime de genți și mulți pantofi.

Într-una dintre fotografiile analizate, Viorica Dăncilă poartă o rochie de culoare roșu aprins, cu un decolteu decent, iar faldurile îi acoperă rotunjimile. Această culoare o scoate din anonimat, mai ales că are și pantofi eleganți din lac, cu platformă ca o înalță.

1dancila.jpg

1dancila
Culoarea roșie a evoidențiat-o pe Viorica Dăncilă, dar și pe colega de partid Rovana Plumb

2 dancila.jpg

2 dancila
Un deux-piece negru, cu patofi stiletto, o ținută foarte potrivită pentru întâlniri oficiale

La întâlnirile oficiale, Viorica Dăncilă poartă constum office, negru, și pantofi stiletto, tot negri. Fusta este deasupra genunchiului. Ținuta este accesorizată cu o broșă elegantă și cu nasturi metalici.

Așa nu!

3dancila.jpg

3 danicila
La această întâlnire viitorul premier a făcut exces de țesături și accesorii

Tot la o adunare oficială, viitorul premier a făcut exces de texturi și imprimeuri, plus dantelă, volane și broșă.

hepta_3337857.jpg

4 dancila
Rochița nu se potrivește cu silueta plinuță pe care o avea Viorica Dăncilă
FOTO: HEPTA

Rochița de vară albastră nu i se potrivește: scoate în evidență rotunjimile și se șifonează ușor.

Așa da!

4dancila.jpg

4dancila
Aici, Viorica Dăncilă și-a eclipsat colegele de partid

Cea mai apreciată ținută este cea în rochița de vară bordo, elegantă și aparent simplă, asortată cu o poșetă albă, pantofi cu platformă și un medalion din aur.

dancila_psd_3818.jpg

dancila psd
Mai nou, Viorica Dăncilă preferă ținutele etno

În ultima vreme, Viorica Dăncilă a optat pentru îmbrăcămintea cu influență etno, în tendințe: are o mulțime de taioare, bluze și mantouri pe care se află motive românești.

sexy dancila.jpg

sexy dancila
Aci a întors toate capetele spre decolteul generaos

Viorica Dăncilă a avut o apariție sexy to la o adunare politică. A purtat un deux – piece de culoare albastru marin, cu un decolteu adânc, încadrat de un șal în falduri, din acelați material. S-a asortat cu geantă, pantofi stiletto și bijuterii fine și puține.

Specialiștii consultați de Click! spun că Viorica Dăncilă este o admiratoare a cântăreței Bonnie Tyler, așa cum arăta aceasta în anii ʼ80.

tyler.jpg

bonnie tyler
Bonnie Tyler este o cântăreață britanică cunoscută datorită șlagărelor sale din anii '70 și '80: „It's a Heartache”, „Holding Out for a Hero”

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1