Ce i-au spus medicii din Londra Gabrielei Firea. Primarul Capitalei va fi operat din nou, în țară

firea-operatie-colon.jpg

Gabriela Firea va suferi o nouă intervenție chirurgicală, de reconstrucție de colon
Foto Facebook

Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandene, au mers la Londra de curând pentru a investiga problema de sănătate cu care primarul general al Capitalei se confruntă de mai bine de jumătate de an. La îndemnul medicilor din România, Gabriela Firea a făcut în Marea Britanie un nou un set de analize şi a cerut o a doua opinie medicală, în legătură cu afecțiunea rară de care suferă.

După ce s-au întors în țară, partenerul de viață al Gabrielei Firea a fost invitat în direct la România TV pentru a vorbi despre starea de sănătate a Gabrielei Firea, dar și pentru a clarifica realele motive pentru care au mers în Londra, după ce internauții i-au acuzat că ar fi „în vacanță”. Pandele a explicat că el și soția lui au mers la o clinică privată din Marea Britanie, nu pentru relaxare, ci în scop medical, unde există specialiști în boli gastro-intestinale.

Gabriela Firea va fi operată din nou, în România

Se pare că, deși așteptau câteva lămuriri cu privire la diagnosticul primit, nici medicii de acolo nu au putut să explice cu exactitate cauzele problemei de sănătate ale primarului Capitalei. Totuși, și aceștia au fost de părere că Firea mai are nevoie de o intervenție chirurgicală, pe care o va efectua în țara noastră.

„Gabriela nu voia să se opereze în altă țară. Consultația de acolo a fost 500 de liere, aproximativ 1500 de lei. Gabi a luat hotărârea de a se opera în țară, aceasta urmând să fie operația finală. Ea are încredere în medicii în țară. În România sunt medici foarte buni. În Londra medicii i-au cerut să facă o nouă radiografie. Colonul său s-a micșorat, se poate face reconstrucția. La sfârșitul lui va face, astfel, o nouă intervenție pentru reconstrucția colonului”, a explicat Pandele.

firea_si_pandele-londra.jpg

Gabriela Firea și soțul ei au mers la Londra pentru un set nou de analize
Foto Facebook

Florentin Pandele: „Am tot felul de bănuieli”

În ceea ce privește starea de sănătate a Gabrielei Firea, acesta a continuat: „A început să mănânce. Mai bine de 4 luni nu a mâncat decât foarte puțin. Stăm și ne rugăm ca această ultimă intervenție chirurgicală să îi redea sănătatea”. Întrebat cum de s-a ajuns la situația de a-i fi descoperită o sârmă de 3 cm în corp, soțul Gabrielei Firea a susținut că nici medicii străini nu au găsit o explicație. „Nu s-a găsit explicația, au fost tot felul de bănuieli, dar nu vreau să le spun în spațiul public, că se va zice după că am foarte multă imaginație. Nu vreau să vorbesc despre atacuri energetice”, a mai adăugat acesta. 

„Este vorba despre o afecțiune nemaiîntâlnită. Din analize nu a reieșit o cauză anume. Este un mister total. Ne rugăm să nu se mai repete niciodată. Specialiștii în neuro-gastrointenstinale au spus că nu au mai avut un astfel de pacient. Eu mă concentrez pe recăpătarea sănătății mele momentan”, a spus și Gabriela Cristea prin intervenție telefonică, după ce a fost întrebată dacă își dorește să candideze la alegerile prezidențiale. Soțul ei însă, a anunțat că este posibil să candideze independent. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea spune că liderul PSD Liviu Dragnea a tăiat 25% din bugetul Capitalei

    Gabriela Firea se pregăteşte pentru a patra operaţie la colon, dar se pare că intervenţia nu va avea loc în străinătate, aşa cum s-a crezut iniţial. Primarul Capitalei a anunţat joi (13 iunie) că se află la Londra şi că îi este dor de copii şi toată lumea a bănuit că fosta jurnalista urmează să se supună unei noi intervenţii chirurgicale. Gabriela Firea a revenit pe contul reţelei sociale şi a explicat că face de fapt un set de analize şi cere o a doua opinie medicală.

  • Gabriela Firea a fost operată de medici de la Spitalul Cantacuzino din București

    Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea se va opera la colon imediat după Sărbătorile de Paști. Este a treia operație efectuată de Gabriela Firea la Spitalul Cantacuzino din București din decembrie și până acum.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1