Elena Udrea rămâne în închisoare în Costa Rica. Tribunalul i-a respins cererea de eliberare

elena-udrea

elena udrea
Elena Udrea rămâne în închisoare
Foto:Arhivă personală

Contestația înaintată de Elena Udrea la mijlocul lunii octombrie împotriva măsurii de arestare preventivă a fost respinsă de un tribunal din Costa Rica. Aşadar, fostul ministru al turismului va rămâne în închisoare, departe de fiica sa.

Un judecător al Tribunalului Penal din Pavas a respins vineri cererea de eliberare a Elenei Udrea, scrie jurnalista costa ricană Amelia Rueda pe blogul său. Potrivit acestei jurnaliste şi biroul de presă al Parchetului local a confirmat că a fost respinsă cererea Elenei Udrea, care va rămâne în arest preventiv.

Elena Udrea este închisă în închisoarea Vilma Curling (Păstorul cel bun), după ce a fost arestată în baza mandatului internațional care a fost emis pe numele ei.

Magistraţii din Costa Rica au decis ca Elena Udrea şi Alina Bica să fie arestate preventiv pentru două luni, la începutul lunii octombrie. Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate în plină stradă în timp ce îşi beau cafeaua. 

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov încarcă constant mesaje de încurajare sau fotografii în care apare alături de bebeluş. Aşa a procedat şi la scurt timp după ce Tribunalul Penal din Pavas a respins cererea de eliberare a pertenerei sale de viaţă. În intantaneu, Adrian este aşezat în pat şi o ţine în braţe pe micuţa Eva Maria. Adrian a vorbit recent despre arestarea logodnicei sale. 

adrian-alexandrov-eva-maria

Adrian Alexandrov o tine in brate pe micuta Eva Maria
Adrian Alexandrov se află în România alături de fiica sa, Eva Maria, în timp ce Elena Udrea îţi ispăşeşte pedeapsa în Costa Rica
Foto: Facebook Adrian Alexandrov

El a declarat pentru Antena1 faptul că au fost opriți pe stradă, iar Elena a fost forțată să meargă la secția de poliție. Adrian Alexandrov este speriat pentru sănătatea fiicei sale. 

„Am fost opriți de patru agenti. Atât eu, cât și Elena am fost foarte speriați. Eu nu m-am gândit decât la ce va face copilul. Că el trebuie să mănânce. Atât Elena, cât și Alina Bica au certificate de reufgiat provizoriu. Elena suferă foarte mult după copil pentru că s-a chinuit foarte mult să-l aibă. Copilul este dependent de mamă. Elena trebuie să fie permanent lângă el. În partea aceasta a lumii se vorbește de sechestrări și recuperări. Cel mai important este faptul că, atât eu cât și fetița mea putem suferi”, au fost declarațiile lui.

Loading...
 
 

Citește și

  • Elena Udrea a fost reţinută de Interpol, joi, 4 octombrie, iar apoi a fost arestată pentru de două luni în Costa Rica. Elena Udrea a fost ridicată direct de pe stradă şi a fost dusă la închisoarea de femei El Buen Pastor din San Jose, Costa Rica. Adrian Alexandrov, cel cu care ea are un copil a ărturisit că este o perioadă foarte grea pentru ei.

  • Publicaţia costaricană Diario Extra continuă să scrie despre Elena Udrea şi Alina Bica, cele două românce arestate miercurea trecută pe străzile din San Jose. Jurnaliştii prezintă luxul în care locuiau cele două, deşi nu aveau vreun job.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1