Biletul de intrare la Filarmonica din Sibiu costă o floare. Cine donează o muşcată sau o petunie are acces liber

filamonica_sibiu.jpg

Filarmonica din Sibiu
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

În luna mărțișorului, clasicul bilet de intrare la spectacole va fi în locuit, în Sibiu, cu un ghiveci cu flori. Astfel, cine va dori să ia parte la evenimentele muzicale organizate de Filarmonica Sibiu va trebui să doneze câte o floare vie.

Florile primite vor fi folosite la decorarea sălii de spectacole „Thalia” a Filarmonicii sibiene. Reprezentanții instituției au comunicat că sunt acceptate doar flori vii, în ghivece, în special petunii curgătoare sau muşcate, scrie adevarul.ro.

”Din 1 martie, fiecare sibian care va aduce o muşcată sau o petunie curgătoare va primi în loc un bilet pentru unul din evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu în luna martie. Florile vor împodobi terasele şi faţada Sălii, contribuind astfel - asemeni Thaliei - la transformarea acestui spaţiu într-unul vesel şi înfloritor”, se precizează în comunicatul Filarmonicii Sibiu.

În luna martie vor avea loc la Sala Thalia 10 evenimente muzicale. Programul complet este disponibil pe site-ul filarmonicasibiu.ro, în aplicaţia Filarmonica Sibiu şi pe pagina oficială de Facebook. Proiectul „O floare pentru Thalia” este realizat în parteneriat cu Teatrul Naţional Radu Stanca din Sibiu şi Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Ilie Micu". Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu.

Citește și: 

Filarmonica „Banatul”, obligată de instanță să-l despăgubească pe instrumentistul care a căzut de pe scenă și și-a distrus viola

 

Loading...