Bebeluș, răpit din maternitate pentru a fi folosit la cerșit

Ultima actualizare:

    Bebelușul a fost recuperat de polițiștiwww.pexels.com
Bebelușul a fost recuperat de polițiștiwww.pexels.com

Caz revoltător la Petroșani! Un bebeluș de doar patru luni a fost furat de un bărbat din spital. Copilul fusese abandonat la unitatea medicală cu puțin timp înainte de a fi răpit și folosit pentru a impresiona trecătorii în scopul obținerii de bani.

Copilul a fost preluat de polițiști și dus înapoi la spital. Tot polițiștii au alertat Direcția pentru Protecția Copilului Hunedoara, ai cărei inspectori au identificat rapid și mama. Când au luat-o la întrebări, această a spus că bărbatul care luase copilul din spital este tatăl bebelușului, însă în certificatul de naștere este trecut un alt tată, cel cu care femeia este căsătorită, scrie opiniatimisoarei.ro.

Mama și copilul au fost duși într-un centru maternal din Hunedoara, iar Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a anunțat că va face demersuri pentru decăderea femeii din drepturile părintești.

Coplul răpit a fost dus într-un centru specializat de la Direcția de Asistență Socială

„La Poliția Municipiului Petroșani s-a prezentat un bărbat în vârstă de 40 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 4 luni (despre care a declarat că îi este tată biologic). Bărbatul a declarat că mama minorului (concubina sa, o femeie de 31 de ani) a plecat de acasă și a lăsat minorul în grijă lui, însă el nu este în măsura să îl îngrijească. Polițiștii au anunțat reprezentanții DGASPC și au luat măsura internării temporare a minorului la Secția Pediatrie a Spitalului din localitate. O jumătate de oră mai târziu, reprezentanții unității medicale au sesizat poliția cu privire la dispariția minorului internat în prealabil în cadrul secției Pediatrie. Polițiltii au identificat minorul, care se afla împreună cu mama sa și cu bărbatul de 40 de ani. Aceștia au fost conduși la sediu Poliției Municipiului Petroșani, unde a fost solicitată prezența reprezentanților DGASPC . În cursul serii, femeia și fiul acesteia au fost internați într-un centru specializat, din subordinea DGASPC”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Citește și:

Explicația halucinantă dată de asistenta medicală care și-a abandonat bebelușul pe un tomberon

Prinsă la 6 ani după ce şi-a abandonat bebeluşul pe o pubelă

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net